Mezi námi děvčaty 2: Natáčení začalo spolu s prvním zákulisním videem

Mezi námi děvčaty 2: Natáčení začalo spolu s prvním zákulisním videem | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Představují se nové herecké posily a zápletka komedie o prohazování těl.

Více než 20 let po premiéře jedničky začalo natáčení komedie Mezi námi děvčaty 2 (Freaky Friday 2). V té se v hlavních rolích vracejí Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které teď sdílely první zákulisní fotku a video z jejího pořizování. Zatím dámy zkrátka společně sedí před karavanem, ale aspoň si dole v galerii můžete porovnat, jak se za ty dvě dekády změnily.

Bylo potvrzeno, že z prvního snímku se krom dvou ústředních dam vracejí také Mark Harmon jako Tessin manžel Ryan, Chad Michael Murray jako tehdejší kluk Anny Jake, Christina Vidal Mitchell a Haley Hudson jako spoluhráčky z kapely, Lucille Soong jako máma Pei-Pei, Stephen Tobolowsky jako pan učitel Bates a Rosalind Chao jako Pei-Pei z čínské restaurace, která v prvním filmu způsobila, že si Tess a Anna prohodily těla.

Nově obsazení doplňují Sophia Hammons, Maitreyi Ramakrishnan, Julia Butters a Manny Jacinto. Režíruje Nisha Ganatra, scénář napsal Jordan Weiss. V příštím roce bude film uvedený do kin. Podle první anotace se děj pokračování odehrává roky po událostech původního snímku. Anna už má vlastní dceru, má se vdávat a získat tak ještě jednu nevlastní dceru. Sloučení dvou rodin provází řada komplikací a Tess s Annou při tom poznají, že blesk může do stejného místa udeřit dvakrát.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 3

Mezi námi děvčaty 2: Natáčení začalo spolu s prvním zákulisním videem | Fandíme filmu Mezi námi děvčaty 2: Natáčení začalo spolu s prvním zákulisním videem | Fandíme filmu Mezi námi děvčaty 2: Natáčení začalo spolu s prvním zákulisním videem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest