The Wives: Jennifer Lawrence se nachomýtne k vraždě

The Wives: Jennifer Lawrence se nachomýtne k vraždě | Fandíme filmu
Sony Pictures
Nový detektivní thriller se inspiruje přiopilým poflakováním Paniček z Beverly Hills (Real Housewives).

Jennifer Lawrence má Oscara za Terapii láskou, na další tři byla nominována. Zvládá trýznivé role v matce! či Rudé volavce, problém pro ni není utáhnout na svých zádech velkofilmovou sérii jako Hunger Games. Ale také si umí ze sebe vystřelit a dělá to ráda. Loni to předvedla ve snímku Nic ve zlým, kde ztvárnila stárnoucí mladou ženu, jejíž život stále nikam nevede a kvůli záchraně domu se neváhá zostudit. Teď si pro změnu zahraje bohatou paničku, jejíž život k ničemu nebude, ani kdyby ho žila pětkrát.

V chystaném filmu The Wives (Manželky) Jennifer ztvární ukřičenou slepici, která celý den rozhazuje manželovy prachy, popíjí a dohaduje se s dalšími dámami podobného kalibru. To všechno až do chvíle, než se objeví mrtvé tělo. Snímek je inspirovaný reality show The Real Housewives (u nás se jednotlivé řady překládají buď jako „Paničky“ nebo „Sladký život“), kde diváci mohou sledovat partičku znuděných manželek boháčů, jak se celé dny navzájem pomlouvají. A musí se nechat, že zasadit mezi namyšlené mrchy detektivní vyšetřování zní jako hodně výživný námět komedie, co říkáte?

Filmové společnosti se o projekt popraly, nakonec vzniká ve spolupráci nezávislého studia A24 a Apple Films. Scénář netradiční detektivky píší Michael Breslin a Patrick Foley (This American Wife, divadelní hra Circle Jerk, málem oceněná Pulitzerovou cenou). Jennifer Lawrence snímek produkuje, zatím však nevíme, kdo bude režírovat, nebo kdy bychom se filmu mohli dočkat.

Titulní foto je ilustrační - Jennifer Lawrence ve filmu Špinavý trik

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest