Nikdo: Pokračování má režiséra a datum premiéry

Nikdo: Pokračování má režiséra a datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Bob Odenkirk se vrací jako taťka od rodiny, co je ve skutečnosti utajený zabiják.

Před třemi lety byla akční jednohubka Nikdo (Nobody) jedním z filmů, které pomáhaly kina dovést od pandemické uzávěry k běžnému provozu. Vzhledem k okolnostem premiéry si tedy snímek vedl po finanční stránce vlastně velmi dobře, obzvlášť pokud přihlédneme k nízkému rozpočtu.

Návrat tak dával smysl a nejednou se o něm během tří let mluvilo. Teď dostala dvojka konkrétní detaily. V hlavní roli se vrací Bob Odenkirk, jenž je také spoluautorem scénáře a jedním z producentů. Dalšími scenáristy jsou Derek Kolstad (první Nobody, série John Wick), Aaron Rabin (Jack Ryan) a Umai Allem (Kate). Produkuje David Leitch. Jako režisér byl najatý Timo Tjahjanto, jenž má za sebou snímky Zásah, či Jde si pro nás noc. Datum premiéry je u pokračování stanoveno na 15. srpna 2025.

V prvním filmu Odenkirk hrál zdánlivě obyčejného tátu od rodiny, který má zabijáckou minulost. Snaží se žít spořádaně, ale když jednoho dne pohár trpělivosti přeteče, tak se hrdina zaplete s ruskou mafií a vypraví se potíže vyřešit prostřednictvím svých unikátních schopností. Už závěr prvního snímku naznačoval, že proud násilí ještě není u konce.

Titulní foto je ilustrační, z prvního dílu

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Nikdo: Pokračování má režiséra a datum premiéry | Fandíme filmu Nikdo: Pokračování má režiséra a datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest