Bear Country: Russell Crowe pátrá po drzounovi, co ho okradl

Bear Country: Russell Crowe pátrá po drzounovi, co ho okradl | Fandíme filmu
Warner Bros.
V nové akční komedii má dát Russell vzpomenout na Správné chlapy.

V akční komedii Správní chlapi hrál Russell Crowe soukromého detektiva, který už možná nepatří mezi svěží křepelky, ale je mazaný jako liška, při rvačce umí využít ty nejefektivnější podpásovky a diváky bavil také svou nabručenou, přímočarou náturou. Charakterově podobnou figuru by měl ztvárnit v chystaném snímku Bear Country.

Podle anotace hraje stárnoucího, ale stále významného majitele klubu, Manca Kapaka. Ten měl v záměru, že klub prodá a spolu s partnerkou si užije zaslouženého důchodu. Avšak plány jsou vážně ohroženy, když jej okrade maskovaný lupič. Na krk mu dýchají drogový bossové a ve městě se objeví mladý nováček, co by ho rád nahradil. Manco ale se sebou rozhodně nenechá zametat.

Film režíruje Derrick Borte, s nímž Crowe natočil už Vyšinutého, kde jako šílený řidič začal terorizovat mladou ženu. Scénář spolu s Bortem napsal Daniel Forte (American Dreamer). Snímek vychází z románu Strip, jenž napsal Thomas Perry, kterému byla celá řádka knížek vydaná i v češtině. Napínavá akční komedie se bude točit v Austrálii letos v říjnu. Tady je ještě anotace knižní předlohy:

Stárnoucí, ale stále významný majitel striptýzového klubu Claudiu „Manco“ Kapak byl při ukládání hotovosti do bankovního automatu přepaden maskovaným ozbrojencem. Rozzuřený pošle půl tuctu svých sekuriťáků, aby našli podezřelého, který utrácí spoustu peněz a je v Los Angeles nový, takže neví, že okrádá gangstera. Jejich pátrání je zavede k Joeovi Carverovi, nevinnému, ale určitě ne bezbrannému přistěhovalci, který unikne dopadení a hodlá se postarat o to, aby Kapak litoval, že si nevybral někoho jiného. Mezitím se zdá, že skutečný pachatel, Jefferson Davis Falkins, a jeho nová přítelkyně Carrie věří, že našli zcela novou profesi: okrádání Manca Kapaka.

Poručík Nick Slosser, policejní detektiv, který má tento záhadný a stále násilnější případ na starosti, má své vlastní problémy.
Včetně starostí o to, jak si bude moci dovolit poslat nejstarší dítě z každého ze svých dvou bigamních manželství na vysokou školu, aniž by jejich matky pojaly podezření. Série potíží přeroste až v trojnásobnou vraždu a Carver se ocitá uprostřed začínající války, v níž gangy bojují o Kapakovo malé impérium, zatímco Falkins a Carrie se vydávají na území podivnější a násilnější, než si kterýkoliv z nich dokázal představit.

Titulní foto je ilustrační - Russell Crowe ve filmu Správní chlapi

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest