Nosferatu: První trailer unikl online

Nosferatu: První trailer unikl online | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 2 obrázky
Skvěle obsazené zpracování upíří klasiky, jež se natáčelo v Česku, se představuje divákům.

Nový horor Nosferatu je jedním z dalších filmů, které nasadily otravnou marketingovou strategii, kdy byl trailer (vlastně tedy reklama) uvolněný pouze pro vybrané. V tomto případě byl trailer nasazený pouze v kinech. Jak už to tak bývá, ukázka se dostala online, takže si její bootlegovou verzi můžete níže přehrát. Kdyby už video bylo pryč, pátrejte na sociálních sítích, někde určitě vyplave další kopie.

Nosferatu je další zpracování drákulovského příběhu a jak sami můžete vidět, jde o zpracování hodně tradiční, inspirované klasickými horory první poloviny minulého století. Záběry, kulisy, hudba, zvolený jazyk, způsob odhalování… to všechno vyzařuje nostalgii a poctu starým klasikám. Našinec navíc může napínat oči, zda neuvidí nějaké povědomé místečko, protože se snímek natáčel v Česku.

Snímek je popisovaný jako gotický příběh z 19. století a reimaginace klasického snímku Upír Nosferatu z roku 1922. I nový film by měl dle dosavadních informací pojednávat o tom, jak se nemrtvý hrabě zamiluje do manželky obchodníka s nemovitostmi, který mu má pomoci přesídlit z Transylvánie na západ. Režíruje Robert Eggers, v hlavních rolích vystupují Bill Skarsgård, Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson a Willem Dafoe. Datum premiéry je v Česku stanoveno na 2. ledna 2025.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 3

Nosferatu: První trailer unikl online | Fandíme filmu Nosferatu: První trailer unikl online | Fandíme filmu Nosferatu: První trailer unikl online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest