Aang: The Last Airbender – Velkolepá fantasy sága míří do kin

Aang: The Last Airbender – Velkolepá fantasy sága míří do kin | Fandíme filmu
Nickleodeon
Zobrazit další 2 obrázky
Příběh posledního vládce vzduchu a jeho přátel se dočká pokračování.

Ať už si skalní fanoušci Avatara myslí o letošním Netflix seriálu Avatar: Legenda o Aangovi cokoliv, jedno mu nemůžou upřít: Hraný remake zvedl o značku opět zájem a přihrál jí nové fanoušky. A živý divácký zájem je to, co dává vzniknout dalším projektům.

Původní animované seriály Avatar: Legenda o Aangovi a Legenda Korry nově doplní tři celovečerní animované filmy, které se budou promítat v kinech. Všechny tři snímky budou samostatné příběhy, nejde o provázanou trilogii. První z celovečeráků je pojmenovaný Aang: The Last Airbender (Aang: Poslední vládce vzduchu). Děj se odehrává nějaký čas po původním animovaném seriálu a přinese dobrodružství, které Aang a jeho přátelé zažili v době, kdy už všichni byli mladí dospělí.

Snímek vzniká ve společnosti Avatar Studios, kterou vedou přímo Michael Dante DiMartino a Bryan Konietzko, spoluautoři původního animovaného seriálu. Film Aang: The Last Airbender režíruje Lauren Montgomery, která pracovala jak na seriálovém Avatarovi, tak na Koře. Vedle toho má na kontě řadu animáků ze světa DC komiksu nebo nového seriálového Voltrona. Spolu s Lauren režíruje William Mata, jenž se v různé kapacitě podílel na filmech Zataženo, občas trakaře, Rise of the Guardians, Lego příběh 2 nebo Kocour v botách.

Jako starší Aang byl obsazen Eric Nam, Dave Bautista namluví nového záporáka. V dalších rolích promlouvají Dionne Quan, Jessica Matten a Roman Zaragoza. Datum premiéry je ohlášeno na 20. ledna 2026.

Foto je ilustrační, z původního seriálu

Podklady: Avatar Studios / Nickelodeon

Galerie: 3

Aang: The Last Airbender – Velkolepá fantasy sága míří do kin | Fandíme filmu Aang: The Last Airbender – Velkolepá fantasy sága míří do kin | Fandíme filmu Aang: The Last Airbender – Velkolepá fantasy sága míří do kin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest