Setkání Transformers s G.I. Joe napíše scenárista Jurského světa

Setkání Transformers s G.I. Joe napíše scenárista Jurského světa | Fandíme filmu
Paramount
Spojení dvou hračkářských značek už se píše.

Když spojíte autíčko s robotem, vznikne Transformer. Když spojíte Transformera s vojáčkem G.I. Joe vznikne...chystaný, dosud nepojmenovaný film. Možná ve studiu Paramount vidí, že ani jedna značka v kinech nikterak nezáří a zkoušejí naprosto cokoliv. Anebo si vždycky mysleli, že tohle je nevyhnutelná budoucnost a teď zkrátka uzrál čas. Tak nebo tak je crossoverový film v přípravě.

Odvážlivcem, který má obě dvě hračkářské značky spojit na jednom plátně, je Derek Connolly. Scenárista začínal jako nerozlučný parťák režiséra Colina Trevorrowa. Spolu prorazili díky dobře přijaté indie sci-fi Vlastní zbraň podmínkou. Pak spolu připravili trilogii Jurského světa a nikdy nerealizované Star Wars: Duel of the Fates. Zatímco Trevorrow po sérii neúspěchů trochu zpomalil, Connolly se zřejmě v Hollywoodu osvědčil jako spolehlivý pracovní kolega, protože dostává jednu příležitost za druhou. Krom Transformerů napal také Konga: Ostrov lebek, Detektiva Pikachu a chystanou The Legend of Zelda.

Snímek prozatím nemá režiséra. Hlavní lidskou roli v něm má ztvárnit Chris Hemsworth. Zatím neznáme žádné podrobnosti. Nový akčňák by mohl navázat na závěr Transformers: Probuzení monster, kde hrdina filmu, Noah (Anthony Ramos) k G.I. Joe narukoval. Ale stejně tak je možné, že se chystaný cross-over vydá zcela vlastním směrem.

Titulní foto je ilustrační, z předchozích Transformers

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest