Jurský svět 4: Dinosauří série se vrátí ke kořenům

Jurský svět 4: Dinosauří série se vrátí ke kořenům | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Natáčení sedmého dílu série začalo. Vrátí se postavy z úplně prvního filmu?

Natáčení Jurského světa 4 začalo. Postupně se točí v Thajsku, na Maltě a v Anglii. V Thajsku bude štáb do 16. července, čeká jej natáčení v exteriérech, tedy v džungli, u vody ale třeba také v jeskyních. Na Maltu štáb vyrazí v období od července do září a dle dostupných informací tam má točit scény ve zdejších filmařských vodních nádržích. V Anglii má štáb na období od září do října zabookované ateliéry.

Zatím máme jen kusé informace o tom, o čem snímek bude pojednávat. Nicméně prvotní informace o natáčení a první fotky kulis signalizují, že by se alespoň část děje měla odehrávat na území jihoamerického Surinamu. Magazín Variety potom píše, že chystaný snímek má nabídnout úplně nový příběh a nový přístup k látce, který bude počátkem nové jurské éry. Samotný nový snímek má pojednávat o třech dospělých a třech teenagerech, kteří uvíznou na ostrově s dinosaury.

Tahle informace se už v minulosti mezi hollywoodskými insidery objevila, tudíž by mohla být legitimní. Jestli opravdu bude zápletka takhle prostá, tak se série vrací zpátky k jednoduchosti, ke svým kořenům. Žádné aukce dinosaurů, žádné klonování lidí, žádné obří základny v Itálii… prostě jen pár nešťastníků, co se shodou okolností ocitli v džungli, kde jsou dinosauři.

Kdybyste přeci jen měli chuť věci trochu komplikovat, je tu jedna zajímavá teorie, která se začala mezi fanoušky šířit. Fandové si kladou otázku, zda náhodou Scarlett Johansson v novém snímku nevystupuje jako dospělá Lex Murphy a Jonathan Bailey jako dospělý Tim Murphy, tedy dvě vnoučata Johna Hammonda, zakladatele původního Jurského parku. Připomeňme, že v původním snímku z roku 1993 jsou Lex a Tim malé děti, které spolu s doktorem Alanem Grantem tehdy přežívaly v divočině. Co myslíte? Opravdu by se v chystaném snímku mohli vrátit dospělí Lex a Tim? Bylo by to divácky zajímavé? Nebo jejich návrat podle vás ničemu neprospívá?

Kolem textu můžete vidět pár fotek z Thajska.

Jurský svět 4 (Jurassic World 4) režíruje Gareth Edwards, scénář píše David Koepp. V hlavních rolích Scarlett Johansson, Rupert Friend, Mahershala Ali, Manuel Garcia-Rulfo a Jonathan Bailey. Produkuje Frank Marshall. České datum premiéry v kinech je stanoveno na 3. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Jurského parku

Zdroje:Variet, Reel News Hawaii I, II, III, IV

Galerie: 2

Jurský svět 4: Dinosauří série se vrátí ke kořenům | Fandíme filmu Jurský svět 4: Dinosauří série se vrátí ke kořenům | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest