Kill: Krvavá upoutávka plná nožů

Kill: Krvavá upoutávka plná nožů | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Očekávaný akčňák z rozjetého vlaku se představil v ukázce narvané bodáním a řezáním.

Z mezinárodních festivalů provází skvělá pověst akční řežbu Kill. Film se odehrává na palubě vlaku, kde protagonista zkrátka prochází z jedné strany na druhou a kosí vše, co mu přijde pod ruku. Příběhovou revoluci asi čeká málokdo, nicméně kritici si pochvalují to, co je podstatné: Intenzitu a choreografii.

Před časem film online publiku představil první teaser, teď se objevila nová ochutnávka, v níž můžete vidět jednu konkrétní, nepřerušovanou scénu. Jsme v klasické chodbičce na konci vozu, odkud vedou dveře ven, do dalšího vozu a do zbytku vagonu. Takže omezené prostory, improvizace, využití okolního prostředí. Nicméně konec řečí, pusťte si ukázku a dejte v komentářích vědět, zda byste byli rádi, aby se film dostal na náš trh.

Amrit (Lakshya) je zamilovaný do Tuliky (Tanya Maniktala), ale rodina si jejich vztah nepřeje a odváží dívku vlakem do Nového Dillí, kde už na ni čeká předem domluvená svatba s adekvátním ženichem. Amrit není ochotný se lásky jen tak vzdát a spolu s parťákem Vireshem (Abhishek Chauhan) ze speciálních jednotek celou rodinu začne pronásledovat. Na vlak však zaútočí početný gang ozbrojených banditů pod vedením nelítostného Faniho (Raghav Juyal). Je na Amritovi a Vireshovi, aby zachránili Tuliku, její rodinu i ostatní pasažéry. Režíruje Nikhil Nagesh Bhat.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

Kill: Krvavá upoutávka plná nožů | Fandíme filmu Kill: Krvavá upoutávka plná nožů | Fandíme filmu Kill: Krvavá upoutávka plná nožů | Fandíme filmu Kill: Krvavá upoutávka plná nožů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest