Superman obsadil zbytek redakce Daily Planet

Superman obsadil zbytek redakce Daily Planet | Fandíme filmu
DC Films
Lois a Clark dostali své parťáky a konkurenty.

Natáčení komiksovky Superman je už za polovinou, přesto stále doplňuje své už tak rozsáhlé obsazení. Ještě v dubnu byli dodatečně doplněni Clarkovi rodiče, v posledních dnech pro změnu odhalujeme jeho kolegy z práce.

Mikaela Hoover byla obsazena jako Cat Grant, známá bulvární sloupkařka, která v komiksech vyjíždí po Clarkovi. Diváci různé podoby postavy mohli vidět v seriálovém Supermanovi z roku 1993, ve Smallvillu nebo v seriálu Supergirl. Mikaela vystupovala ve vedlejších rolích v předchozích filmech režiséra Jamese Gunna, jako jsou Super, Strážci Galaxie, Experiment Belko nebo Sebevražedný oddíl.

Beck Bennett byl obsazený jako Steve Lombard, redakční sporťák, který se s oblibou chvástá. Často v komiksech vystupuje jako Clarkův oponent, jako někdo, kdo na rozdíl od Kenta myslí především na sebe. Postava se objevila v minulosti v Muži z oceli, kde ji ztvárnil Michael Kelly. Beck Bennett dosud hlavně daboval hlavně animované postavy (Rodina na baterky, Nimona, Kačeří příběhy). Posledním nováčkem do party je Christopher McDonald, jenž představuje reportéra Rona Troupea.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, Skyler Gisondo, Sean Gunn, María Gabriela de Faría, Wendell Pierce, Pruitt Taylor Vince, Neva Howell, Mikaela Hoover, Beck Bennett, Christopher McDonald a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest