The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana

The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana | Fandíme filmu
Infinity Features Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
V herecky nabitém filmu Terryho Gilliama se Bůh rozhodne vymazat lidstvo. Proti je pouze Satan.

Stále je otázkou, kdy a zda přijmou problematického Johnnyho Deppa zpátky velká hollywoodská studia. Mimo tradiční hollywoodský systém nicméně Depp pracuje dál. Dabuje ptačí skřeky animovaných filmech a seriálech Puffins. Loni ztvárnil jednu z hlavních rolí ve filmu Jeanne du Barry - Králova milenka. A režíruje životopisného Modiho. Rozhodně to přitom není všechno, na dveře klepe další projekt.

Do hlavní role svojí novinky The Carnival at the End of Days (Karneval na konci dějin) jej obsadil Terry Gilliam (Monty Python, Brazil, 12 opic), s nímž už natočil Strach a hnus v Las Vegas, Imaginárium Dr. Parnasse a chystali společně také nikdy nedokončenou verzi Muže, který zabil Dona Quijota. Zápletka Karnevalu je na první pohled opravdu šťavnatá:

Bůh se rozhodne, že vymaže lidstvo ze světa, protože totálně zdevastovalo jeho krásnou pozemskou zahradu. Proti je pouze Satan (Depp), protože bez lidstva by přišel o náplň svojí existence. A Satan je věčný, tudíž by té existenční prázdnoty bylo zatraceně hodně. Najde proto páreček mladých lidí a pokusí se Boha přesvědčit, že jsou to noví Adam a Eva. Bůh ale stejně lidstvo zničí. Jak Gilliam dodává: Je to zkrátka komedie.

Teď francouzskému magazínu Premiere režisér řekl, že Boha ztvární Jeff Bridges (Big Lebowski, Tron, Starej chlap) a dále budou obsazeni Jason Momoa (Aquaman, Duna) a Adam Driver (Star Wars, Manželská historie), který už s Terrym spolupracoval na obnovené verzi jeho Muže, který zabil Dona Quijota. Celé to zní jako hodně divoká jízda, tak snad se podaří projekt zrealizovat v té nejlepší možné formě. Zatím nevíme, kdy by snímek mohl být zrealizovaný.

Titulní foto je ilustrační, Johnny Depp ve filmu Imaginárium Dr. Parnasse

Zdroje: Premiere, Variety

Galerie: 4

The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana | Fandíme filmu The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana | Fandíme filmu The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana | Fandíme filmu The Carnival at the End of Days: Johnny Depp ztvární Satana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest