The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer

The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
V novém akčňáku Dave Bautista po katastrofální chybě čelí zabijácké přesile.

Akční komedie The Killer's Game se chystá už hezkých pár let. Poprvé jsme o ní psali už v roce 2018. Tehdy ještě měl hlavní roli v zabijácké akci hrát Jason Statham. Nakonec roli převzal Dave Bautista a už letos v září film dorazí.

Jak trailer odhaluje, profík ze zabijáckého podsvětí (Bautista) si nedopatřením objedná vlastní vraždu. V tu chvíli po něm všichni jdou a pro nás to znamená několik věcí: Spoustu rozmanité akce, protože každý z vrahů operuje trochu jiným způsobem. Pestré herecké obsazení v čele s Pom Klementieff, Terrym Crewsem nebo Benem Kingsleym. Dále čekejme porci nadsázky, kdy je každý ze zabijáků nějakým vlastním způsobem vyšinutý. A pak je tu komedie pramenící z toho, že ústřední protagonista neustále brblá ve stylu „na tyhle kraviny už jsem starej“ a navíc před svojí partnerkou svůj nelegální život dosud tajil. Zatím těžko říct, zda je výsledný snímek vydařený, trailer balancuje na hraně. Možná jen klouže po povrchu, ale stejně tak je možné, že předvedl už to nejlepší.

Dole v galerii najdete plakát a zveřejněné fotky.

Režíruje JJ Perry, jenž dlouho pracoval jako kaskadér a akční koordinátor. Hrdinou The Killer's Game je stárnoucí zabiják Joe Flood, kterému diagnostikují smrtící nemoc. Protože nechce umírat v bolestech, objedná si svou vlastní vraždu. Záhy se však ukáže, že se lékař spletl. Joe neumírá. Jenže mohl by, protože mu jde po krku armáda kolegů, které sám na sebe povolal. Krom Davida Bautisty v hlavní roli ve snímku dále vystupují Sofia Boutella, Terry Crews, Scott Adkins, Pom Klementieff, Ben Kingsley, Drew McIntyre, Marko Zaror a Lee Hoon. Zahraniční premiéra je ohlášena na 13. září.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu The Killer's Game: Bautista si objedná vlastní vraždu – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest