Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii

Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Netflix už tento pátek uvádí novinku, kde se falešný vrah zamiluje a vše se rázem zkomplikuje.

S Vrahem naoko (Hit Man) je to pořád takové divné. Když si na Netflixu zkusíte přes Google najít jeho kartu, napíše vám to, že stránka neexistuje, což se obvykle děje u titulů, které streamovací služba znepřístupnila pro český trh. Na českém Youtube kanálu Netflix pro tuhle komedii zatím nezveřejnil ani jeden trailer. V dříve zveřejněném seznamu distribučních trhů Česko ani Slovensko nebyly. Zároveň ale v press zóně i na stránce Tudum stále stojí, že snímek uvidíme v Česku tento pátek, 7. června. Tak snad to opravdu platí.

Ať už si nakonec ale u nás budou moci chválenou komedii užít úplně všichni lokální předplatitelé, nebo jen ti s VPNkou, těsně před Netflix premiérou jsou tu ještě tři krátké filmy o filmu, které snímek blíže představují. V tom prvním zkrátka režisér Richard Linklater, představitel hlavní mužské role a spoluscenárista Glen Powell a představitelka hlavní ženské role Adria Arjona hovoří o natáčení a ukazují scény z filmu.

Druhé video nabízí něco obdobného, jen je z velké části zaměřené na to, jak se Powell a Arjona navzájem chválí. Hodně se rozebírá, jak je u podobných filmů hlavní chemie mezi herci a ta v tomhle případě byla jednoduše jiskřivá. A poslední video představuje jednotlivé vražedné role, do nichž se stylizuje hlavní hrdina Gary, když pracuje ve službách policie v utajení. Jeho jednotlivá alter ega si můžete prohlédnout také dole v galerii pod článkem.

Hlavním hrdinou filmového příběhu je upjatý profesor Gary Johnson, který si přivydělává jako falešný nájemný vrah pro neworleanskou policii. Gary má nadání pro zosobnění nejrůznějších zabijáků, které si najímají nešťastníci odhodlaní skutečně zlikvidovat své nepřátele. S profesorovou pomocí dokáže policie objednavatele dopadat dřív, než bude pozdě. Garyho počínání se značně morálně zkomplikuje, když zjistí, že ho přitahuje jedna z potenciálních pachatelek, krásná mladá žena jménem Madison. Když se Madison zamiluje do jednoho z Garym zahraných zabijáků – do tajemného a sexy Rona - spustí jejich vášnivý románek řetězovou reakci předstírání, podvodů a eskalujícího nebezpečí.

Garyho hraje Glen Powell, jenž je zároveň spoluautorem scénáře. Madison ztvárnila Adria Arjona. V dalších rolích vystupují Austin Amelio, Retta či Molly Bernard. Režíruje Richard Linklater. Vrah naoko volně vychází ze skutečných událostí. Film má premiéru 7. června.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 8

Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu Vrah na oko: Krátké filmy o filmu představují zabijáckou komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest