Na nože 3 bude prvním filmem Jeremyho Rennera po nehodě

Na nože 3 bude prvním filmem Jeremyho Rennera po nehodě | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Detektivka s Danielem Craigem obsadila hned několik dalších herců.

Obsazení detektivky Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (Na nože 3) dál kyne. V posledních dnech byly odhaleny tři další posily. Tou největší je Jeremy Renner, představitel marvelovského Hawkeye a herec známý z filmů jako Wind River, Příchozí, Mission: Impossible – Národ grázlů, Bourneův odkaz nebo Smrt čeká všude. Na nože bude Rennerovou první filmovou rolí po jeho vážné nehodě na začátku minulého roku, ačkoliv k herectví jako takovému se vrátil už spolu se svým seriálem Starosta Kingstownu.

Dalším kardinálním úlovkem je pro režiséra Riana Johnsona Mila Kunis. Tu asi také není třeba dlouze představovat. Divákům je známá hlavně z četných komedií jako Kopačky, Kamarád taky rád, Méďa nebo Matky na tahu. Triky si vyzkoušela v Mocném vládci Oz a Jupiter vychází, serióznější polohu třeba v Černé labuti. Dlouhodobě dabuje seriál Griffinovi.

Posledním do party je prozatím Daryl McCormack (Good Luck to You, Leo Grande, Kolo času, Gangy z Birminghamu). Ani u jednoho z herců nevíme, koho by v novém případu detektiva Benoita Blanca (Daniel Craig) měli hrát, což platí také v případě již dříve obsazených Joshe O'Connora, Cailee Spaeny, Glenn Close, Andrewa Scotta a Kerry Washington. Zatím stále není potvrzeno, zda ve snímku opravdu vystoupí Tom Hardy a Lindsay Lohan, jak se proslýchalo.

Pokračování detektivní série se bude točit teď přes léto, s uvedením se počítá na příští rok.

Titulní foto je ilustrační, Jeremy Renner ve filmu Starosta Kingstownu

Zdroje: Variety, Deadline I, II

Galerie: 3

Na nože 3 bude prvním filmem Jeremyho Rennera po nehodě | Fandíme filmu Na nože 3 bude prvním filmem Jeremyho Rennera po nehodě | Fandíme filmu Na nože 3 bude prvním filmem Jeremyho Rennera po nehodě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest