This Blue Is Mine: Elizabeth Debicki ve žhavé sci-fi svádí pozemšťanku

This Blue Is Mine: Elizabeth Debicki ve žhavé sci-fi svádí pozemšťanku | Fandíme filmu
Warner Bros. Entertainment Inc.
Pozvání na cizí planetu je buď životní šance nebo expres linka na psychiatrii.

Brazilská filmařka Iuli Gerbase se mezinárodně dobře uvedla svou prvotinou A Nuvem Rosa (The Pink Cloud). Momentálně dostala příležitost natočit svůj anglicky mluvený debut, This Blue Is Mine. Snímek je popisovaný jako „psychosexuální sci-fi drama“ a má divákům přinést kombinaci cizorodého s extrémně povědomým.

Děj je zasazený do tropického resortu, kde se rodina sjíždí na letní dovolenou. Bezstarostný bonviván Arthur všechny překvapí, když s sebou přiveze svou novou tajuplnou přítelkyni Ivy. Nečekaná společnost a Ivyna tajuplná povaha okamžitě naruší už tak křehkou rovnováhu mezi Arthurem a jeho dospělými dcerami. Connie se snaží vzpamatovat z traumatu nedávno prodělaného potratu a její starší nevlastní sestra Laura ji tak trochu dusí svou neustálou snahou o podporu. Jednoho večera se Connie extrémně opije a Ivy jí při tom prozradí, že je mimozemšťanka, která je na Zemi na návštěvě. Laura je přesvědčená, že je Ivy jen prachsprostá zlatokopka, avšak Connie skutečně začíná váhat, zda by náhodou nemohla být z jiné planety. Než se naděje, Ivy ji začne svádět a pozve ji, ať s ní odletí zpátky domů. Jak rodinné drama eskaluje, nabídka je stále lákavější. Ale je Ivy opravdu mimozemšťanka? Nebo jen Connie začíná ze všeho ztrácet soudnost? Nezbyde jí nic jiného, než dát na svůj instinkt.

Connie ztvární Zazie Beetz, známá z Deadpoola 2, Jokera nebo seriálu Atlanta. Ivy hraje Elizabeth Debicki, o níž producenti říkají, že byla zrozena k tomu, aby hrála nadpozemsky krásná stvoření z cizích planet. Elizabeth loni a předloni excelovala jako Diana v Koruně, znát ji můžete také z Velkého Gatsbyho, Strážců Galaxie nebo Tenetu. Točit se bude letos od srpna do září v Kolumbii.

Titulní foto je ilustrační, Elizabeth Debicki ve filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest