Sacrifice: Anya Taylor-Joy chce obětovat Chrise Evanse

Sacrifice: Anya Taylor-Joy chce obětovat Chrise Evanse | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na společenskou akci plnou celebrit zaútočí okultní radikálové.

Jen co Anya Taylor-Joy opustí apokalyptickou pustinu ve Furiose, pustí se do další neplechy. Ztvární hlavní roli v chystaném thrilleru Sacrifice (Oběť), který připravuje režisér Romain Gavras, jenž na sebe upozornil před dvěma lety dramatem Athena, v němž rozpoutal na francouzském sídlišti brutální nepokoje.

Novinka se odehrává na charitativním gala, kam vtrhne násilná skupina radikálů, kteří usilují o naplnění mystického proroctví. Jejich vášnivá vůdkyně Joan (Taylor-Joy) na místě odsoudí tři lidi k smrti. Jedním z nich je herecká hvězda, kterou ztvární Chris Evans. Už teď byli do dalších úloh obsazeni Salma Hayek a Brendan Fraser. Záhy by měli být oznámeni další herci.

Scénář spolu s Gavrasem napsal Will Arbery, jenž pracoval na Boji o moc a Irmě Vep. Práce v divadle jej dostala až do finále boje o Pulitzerovu cenu. Sacrifice kombinuje satiru a mytologii, přičemž Gavras cituje pro snímek dva hlavní zdroje. Díky svým známým rodičům a vlastní tvorbě navštívil v životě řadu festivalů, charitativních gala a dalších podobných slavnostních událostí. Přiznává se, že si od nepaměti musel představovat, jaké by to asi bylo, kdyby se na podobné akci něco pekelně zvrtlo a všichni ti honosní lidé najednou byli terčem něčeho zlověstného. Druhým zdrojem je potom řecká mytologie, na které vyrůstal. Rodiče mu od malička vyprávěli příběhy plné pojídání dětí a krvavých obětin. To inspirovalo představu o skupině radikálů, které podobné mýty vychovaly jako náboženství.

Vše tedy nasvědčuje tomu, že se Evansova postava se má stát rituální obětí. To zní jako slušná divočina a všichni dosud najatí herci si prý okamžitě zamilovali scénář a okamžitě nabídku přijali. Taylor-Joy i Evans patří mezi producenty filmu. Natáčení se má začít letos v září.

Titulní foto je ilustrační, Anya Taylor-Joy ve filmu Furiosa

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest