Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii

Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu
Vertical
Zobrazit další 4 obrázky
Drsná Nebula ze Strážců Galaxie se snaží něžně zkrotit vzdorovitou seniorku. Pusťte si trailer.

Late Bloomers patří mezi filmy, které nikdy nebudou bourat rekordy, budit velký rozruch a nabírat kilometrové zástupy fanoušků. Zápletka je docela otřepaná – dramedií o nesourodých souputnících, kteří si nečekaně navzájem zlepší životy, jsme už mohli vidět spoustu. Nicméně současně platí, že Late Bloomrs v traileru zkrátka působí jako balzám na duši, který vám (byť jen na chvilku) dokáže dodat naději, že sebeztracenější jedinci mají šanci na radostnější život, a že se nakonec všichni nějak mezi sebou dokážeme shodnout.

Hrdinkou příběhu je Brooklyňanka Louise, která v osmadvaceti letech tápe. Zatímco bojuje se svými depresemi, v opilosti si v důsledku neuváženého klopýtnutí zlomí kyčel a skončí na oddělení fyzioterapie s pacienty dvakrát staršími než je ona. Tam se setkává s Antoninou, mrzutou postarší Polkou, která neumí anglicky. Po sledu událostí se Louise neochotně stává Antoniinou pečovatelkou, což ani jedna z nich nevítá. Jak proplouvají svým nesnadným vztahem, konfrontují se s realitou stárnutí, což Louise přiměje, aby se zamyslela nad svým vlastním dospíváním.

Louise ztvárnila Karen Gillan, divákům nejznámější ze Strážců Galaxie a Jumanji. Karen už se nicméně osvědčila i v menších filmech, jako jsou Party začíná, Dvojník nebo All Creatures Here Below a dosavadní recenze chválí i její výkon v Late Bloomers. Antonii hraje Malgorzata Zajaczkowska a v dalších úlohách vystupují Jermaine Fowler, Kevin Nealon a Talia Balsam. Film napsaly a zrežírovaly jako svou celovečerní prvotinu Anna Greenfield a Lisa Steen. Snímek bude od 7. června k vidění na VOD.

Podklady a foto: Vertical

Galerie: 5

Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu Late Bloomers: Karen Gillan nosí plínku v nové hřejivé komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest