Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku

Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Helen Mirren vede partičku amatérských detektivů po stopách vraždy, pod dohledem režiséra Harryho Pottera.

Streamovací služba Netflix chystá filmové zpracování úspěšné románové detektivky Čtvrteční klub amatérských detektivů (The Thursday Murder Club), kterou v roce 2020 vydal Richard Osman. Kniha se stala hitem, dala vzniknout třem pokračováním, na cestě je čtvrté.

Příběh pojednává o skupině přátel v důchodu kteří se pravidelně scházejí k řešení vražd pro zábavu. Jednoho dne se však připletou ke skutečnému případu. Helen Mirren ve snímku ztvární bývalou špionku Elizabeth, Ben Kingsley bývalého psychiatra Ibrahima, Pierce Brosnan bývalého aktivistu Rona a čtvrtou do party, Joyce, hraje Celia Imrie.

Režíruje Chris Columbus, jenž nám dal Sám doma, Tátu v sukni nebo Harryho Pottera a Kámen mudrců. Na scénáři se podíleli Katy Brand, Suzanne Heathcote, Ol Parker a Adrian Wenner. Natáčet se bude od konce června do září ve Velké Británii. Anotace českého knižního vydání:

V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu. Čtveřici přátel, Elizabeth, Joyce, Ibrahimovi a Ronovi, možná táhne na osmdesát, ale pořád ještě mají pár es v rukávu. Dokáže naše velice neobvyklá, ale důvtipná partička chytit zabijáka, dřív než bude pozdě?

Helen Mirren ve filmu Bílé ptáče

Zdroje: The Rest Is Entertainment, Deadline

Galerie: 4

Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku | Fandíme filmu Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku | Fandíme filmu Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku | Fandíme filmu Čtvrteční klub amatérských detektivů: Netflix chystá skvěle obsazenou detektivku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest