Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close

Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Obsazení detektivky se dál rozrůstá. Možná nás čeká muzikálové zpracování.

Včera jsme psali o tom, že do třetího filmu detektivní série Na nože (Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) byli s určitostí obsazeni Cailee Spaeny a Josh O’Connor. Možná budou osazeni také Tom Hardy a Lindsay Lohan. Teď známe tři další posily.

Stávají se jimi Glenn Close (Svět podle Garpa, Osudová přitažlivost, 101 dalmatinů, Albert Nobbs), Andrew Scott (Potvora, Spectre, Ripley) a Kerry Washington (Skandál, Nespoutaný Django, Little Fires Everywhere, Škola dobra a zla). Už to samo o sobě je fantastická sestava, s níž režisér Rian Johnson jistě dokáže rozehrát další vyšetřovatelskou šarádu.

Třetí snímek série by nicméně mohl žánrové hrátky povýšit na další úroveň. Redaktor magazínu Slashfilm přišel se vzrušující teorií: Co kdyby Wake Up Dead Man byl hudební film? Minimálně by se mohl odehrávat v hudebním prostředí (třeba v divadle), anebo rovnou nabídnout muzikálové scény. Teorie se opírá o skutečnost, že všichni dosud obsazení herci mají pěvecké zkušenosti, a že režisér Johnson výslovně zmiňoval, jak si rád hraje s žánry. Při oznámení třetího filmu také hodně používal výrazy, které jsou běžné i v hudební nauce. Sám Johnson se nikdy netajil tím, že muzikály má rád, takže co myslíte? Mohl by opravdu třetí případ Beniota Blanca (Daniel Craig) mít hudební nádech? Nebo je celá teorie přitažená za vlasy? Dejte vědět v komentářích.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroje: The Hollywood Reporter, Slashfilm

Galerie: 4

Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close | Fandíme filmu Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close | Fandíme filmu Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close | Fandíme filmu Na nože 3: Dalším hereckým přírůstkům vévodí Glenn Close | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest