Osamělí vlci: Pitt a Clooney ve víru zločinu – 1. teaser

Osamělí vlci: Pitt a Clooney ve víru zločinu – 1. teaser | Fandíme filmu
Apple / Sony
Zobrazit další 2 obrázky
Dva specialisté na řešení potíží jsou nuceni spolupracovat. Bude to zatraceně napjaté.

George Clooney a Brad Pitt jsou staří kamarádi. Zahráli si spolu v trilogii Dannyho parťáků a v kriminálce bratří Coenů Po přečtení spalte. V Clooneyho režijním debutu Milujte svého zabijáka potom měl Pitt malé cameo.

Už před dvěma lety spolu začali chystat nový společný projekt, opět v kriminálním žánru. Přípravy se protáhly, zvlášť kvůli loňským scenáristickým stávkám, ale cílová páska je v dohledu. Snímek se jmenuje Osamělí vlci (Wolfs), točil se s přestávkami od loňského ledna a premiéra v Českých kinech je ohlášena na 19. září. Po uvedení v kinech film zamíří na službu Apple TV+, která „Vlky“ financovala.

O zápletce zatím víme pouze tolik, že se Pitt a Clooney představí jako dva specialisté na likvidaci problémů, kteří vždycky pracovali každý sám. Tentokrát byli nezávisle na sobě oba přidělení na stejný úkol. Zveřejněný byl první kratičký teaser, v němž je vyloženě hmatatelná chemie, kterou mezi sebou oba herci mají. Je zjevné, že dvěma osamělým vlkům vůbec nebude sedět, že se najednou musejí přizpůsobit někomu druhému a pro nás diváky z toho bude jistě pramenit příjemná zábava.

Krom Clooneyho a Pitta ve filmu vystupují Amy Ryan, Austin Abrams a Poorna Jagannathan. Osamělé vlky napsal a zrežíroval Jon Watts (nová trilogie Spider-Mana, Cop Car, seriál Starej chlap). Už zítra by měl dorazit plnohodnotný trailer.

Podklady a foto: Apple / Sony

Galerie: 3

Osamělí vlci: Pitt a Clooney ve víru zločinu – 1. teaser | Fandíme filmu Osamělí vlci: Pitt a Clooney ve víru zločinu – 1. teaser | Fandíme filmu Osamělí vlci: Pitt a Clooney ve víru zločinu – 1. teaser | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest