The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já

The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu
Working Title
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém tělesném hororu vám droga umožní oddělit z vlastního těla své lepší já. Sledujte trailer.

Na festivalu v Cannes se dobře uvedl snímek The Substance (Podstata). Nový tělesný horor od Coralie Fargeat, jež má za sebou zajímavý debut Pomsta a epizodu seriálového Sandmana. Snímek Fargeat v Cannes vynesl cenu za nejlepší scénář.

Protagonistkou filmu je stárnoucí celebrita, která svět pomalu přestává zajímat. Pak se ale dozví o produktu zvaném The Substance. Látce, která dokáže vytvořit vaše mladší, krásnější a dokonalejší já. Jediný problém je v tom že se doslova rozdělíte na dva lidi, kteří sdílejí jedno vědomí. To musí naprosto bezpodmínečně přecházet mezi oběma těly, pravidelně po sedmi dnech. Pokud to porušíte, je problém.

Recenze filmu jsou vesměs pozitivní, průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes je 8,4 z 10. Kritici píší, že nás čeká výrazný tělesný horor, který zaujme diváky už samotným procesem, kdy se jedno tělo velice názorně odděluje od toho druhého. Sedmidenní lhůta je samozřejmě porušena, a tak se blíží neblahé potíže. V druhém plánu potom film poukazuje na to, jak se společnost chová k ženám, které s postupujícím věkem jako by najednou ztrácely hodnotu.

V hlavních rolích vystupují Demi Moore, Margaret Qualley a Dennis Quaid. Zatím nemáme zprávy o uvedení v českých kinech nebo na VOD. Pusťte si teaser trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Working Title

Galerie: 6

The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu The Substance: Demi Moore odporně „porodí“ své mladší já | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest