Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu

Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Chystaná marvelovka bude mít extrémně nabité obsazení.

Tak si to zrekapitulujme. Dosud do nové Fantastické čtyřky (The Fantastic Four) byli obsazeni Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss-Bachrach, Julia Garner, John Malkovich, Paul Walter Hauser a Ralph Ineson. To je ohromná zásoba nesporného hereckého talentu, nastupujících hvězd a těch už etablovaných.

Ale nekončíme. Další výraznou osobností, kterou ve snímku uvidíme, je Natasha Lyonne. Ta dlouhá léta vystupovala pouze ve vedlejších úlohách a nejznámější byla pro roli zkušené kamarádky Jessicy v sérii Prci, prci, prcičky. Renesance její kariéry začala v roce 2013, kdy na šest let nastoupila do seriálu Orange Is the New Black. Následně jako spoluautorka připravila seriál Ruská panenka, který jí vynesl několik nominací na ceny Emmy a Zlatý globus. A nominace na Emmy ji neminula ani za Poker Face, další skvěle hodnocený seriál, v němž Lyone vystoupila. Herečka má už i zkušenost s komiksy, před dvaceti lety měla roličku v Bladeovi: Trinity.

Není zřejmé, jakou roli by mohla ztvárnit ve Fantastické čtyřce. Fanoušci spekulují o tom, zda náhodou neztvární Alicii Masters, protože ta má v komiksech zrzavé vlasy, jako právě Natasha. Alicia je v komiksech slepá sochařka a přítelkyně členů Fantastické čtyřky. V komiksech se také nakonec provdala za Bena Grimma, alias The Thinga (Ebon Moss-Bachrach). Objevily se také nepotvrzené zvěsti o tom, že ve filmu vystoupí ve vedlejších roličkách větší množství nejrůznějších padouchů. Pokud by se tenhle drb potvrdil, tak asi nelze vyloučit i tu variantu, že by Lyone hrála právě jednoho ze záporáků. Ale počkejme si a snad co nejdřív dostaneme oficiální potvrzení.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. V hlavních rolích hrají Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss Bachrach, Julia Garner, Paul Water Hauser, John Malkovich, Natasha Lyonne a Ralph Ineson. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan, Ian Springer, Josh Friedman a Peter Cameron. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2025.

Foto: Natasha Lyonne v seriálu Ruská panenka

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Natasha Lyonne míří do světa Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest