Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá

Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tyrese Gibson vysvětluje, proč se film zdrží, kdy se bude točit a jak scenáristé poslouchají fanoušky.

Tyrese Gibson, který v sérii Rychle a zběsile už od dvojky vystupuje jako Roman, poskytl rozhovor magazínu CBR a uvedl pro něj, že podle posledních informací, které má, se Rychle a zběsile 11 začne natáčet zkraje příštího roku.

Pakliže to platí, pak je na 99,99% vyloučeno, že by se stihl aktuálně stanovený termín premiéry, jenž je zapsaný na 4. dubna 2025. Čtyři měsíce totiž může u akčního hollywoodského velkofilmu zabrat už jen samotné natáčení, následně je ale třeba počítat s dlouhými měsíci postprodukce. Nějakých patnáct až šestnáct měsíců zní jako komfortní čas pro dotažení velkého finále k dokonalosti.

Gibson dále vysvětlil, že k odkladu došlo kvůli loňským hollywoodským stávkám, které pozdržely psaní scénáře, ale i další aspekty příprav. Podle hercových slov se scenáristé pokoušejí vyslyšet přání fanoušků a vrátit sérii víc na zem, zpátky k loupežím a závodění, namísto letů do vesmíru. Nicméně je třeba podotknout, že něco podobného filmaři říkají před každým dílem už několik let a stejně je každý další snímek snad ještě víc fantasmagorický, než ten předchozí.

Stále také nemáme žádné zprávy o tom, jak to bude s chystaným spin-offem. Loni v létě bylo oznámeno, že vznikne spin-off s Hobbsem (Dwayne Johnson) a Dantem (Jason Momoa), jenž by měl být uvedený mezi desítkou a jedenáctkou. Zatím však nemáme žádné zprávy o tom, kdy by se mohlo točit, kdy bude snímek uvedený, nebo jestli se vlastně pořád ještě chystá. Nicméně s odkladem Rychle a zběsile 11 přinejmenším vzniká prostor k tomu, aby bylo alespoň teoreticky možné původní plán realizovat a spin-off skutečně uvést ještě před premiérou jedenáctky.

Titulní foto: Tyrese Gibson v Rychle a zběsile 6

Zdroj: CBR

Galerie: 6

Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Závěr ságy se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest