Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos

Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Závěrečná velkolepá upoutávka láká na velké dobrodružství ze světa, který ovládli opi.

Už příští týden bude mít premiéru Království Planeta opic (Kingdom of the Planet of the Apes), pokračování výpravné ságy z alternativní budoucnosti, kde se dominantním druhem na planetě stali inteligentní lidoopi. Teď byl uveřejněný finální trailer, který film představuje opravdu ve velké stylu.

Ze všech dosavadních trailerů je ten finální nejvíc zaměřený na představení příběhu a hlavního hrdiny. Tím je mladý op Noa (Owen Teague), kterému nepřátelská vojska vyplení vesnici a zotročí mu jeho bližní. Zarputilý šimpanz se je vydává hledat, spolu s orangutanem Rakou (Peter Macon) a lidskou dívkou Mae (Freya Allan). Ta se kvůli svým znalostem sama stává terčem jednotek uzurpátorského krále Proxima Caesara (Kevin Durand), jenž se pokouší dál a dál rozšiřovat svou moc. V pozadí toho všeho bublá skutečnost, že mladším opům jejich starší příbuzní neříkají o světě poděděném od lidí tak docela všechno.

Dole pod trailerem na vás čekají ještě nejnovější plakáty.

Režisér Wes Ball přichází s čerstvým a strhujícím příběhem z Planety opic, který se odehrává několik generací v budoucnosti od vlády lidoopa Caesara. V té době jsou opice na planetě dominantním živočišným druhem a lidé musejí přežívat v úkrytech. Zatímco nový opičí tyran buduje své království, jistý mladý lidoop podniká strastiplnou cestu, během níž se musí vyrovnat s minulostí a učinit náročná rozhodnutí, která budou mít zásadní vliv na budoucnost opic i lidí.

Scénář napsali Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver a Patrick Aison. V hlavních rolích hrají Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Lydia Peckham, Ras-Samuel Weld A'abzgi, William H. Macy, Dichen Lachman a Eka Darville. Film bude uvedený 9. května 2024.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 7

Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu Království Planeta opic: Finální trailer zve na blížící se epos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest