Apartment 7A: Rosemary má děťátko dostane prequel

Apartment 7A: Rosemary má děťátko dostane prequel | Fandíme filmu
Paramount
Nový film nás bere do bytu, jenž se stal dějištěm jednoho z nejslavnějších hororů.

Návraty ke slavným hororovým značkám v Hollywoodu fungují. Halloween si v posledních vysloužil hned tři moderní pokračování, chystá se další Texaský masakr motorovou pilou, nedávno tu byl prequel pro Přichází Satan. A v podobném duchu se ponese Apartment 7A, když se podíváme před události jiného slavného hororu – Rosemary má děťátko (Rosemary’s Baby).

Hrdinkou psychologického thrilleru je mladá tanečnice, která se jen obtížně protlouká životem. Když ji postihne zničující zranění, začnou ji přitahovat temné síly. Konkrétně jí prominentní, postarší pár přislíbí šanci na kariérní úspěch. Jenže pár je tak trochu zvláštní... Děj se odehrává v roce 1965 v New Yorku a odhaluje, co se stalo ve slavném bytě 7A předtím, než se do něj nastěhovala Rosemary.

Jako ústřední tanečnice vystupuje Julia Garner, známá především ze seriálů Ozark a Neskutečná Anna. Dále hrají Dianne Wiest (Mayor of Kingstown), Jim Sturgess (Across the Universe), Kevin McNally (Pirates of the Caribbean), Marli Siu (Everything I Know About Love), Andrew Buchan (All the Money in the World), Rosy McEwen (Blue Jean) a Kobna Holdbrook-Smith (Wonka).

Snímek režíruje Natalie Erika James (Relikvie), námět připravila Skylar James, scénář spolu s ní napsali režisérka a Christian White. Mezi producenty figurují John Krasinski nebo Michael Bay. Film vzniká primárně pro streamovací službu Paramount+ a premiéru bude mít letos na podzim.

Podklady a foto: Paramount

Rosemary má děťátko

12.06.1968 | USA
Drama, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest