Upír v rodině: Netflix nadělil pod stromeček strašidelnou komedii

Upír v rodině: Netflix nadělil pod stromeček strašidelnou komedii | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Když vám do rodiny vstoupí upír, čekají na vás horké chvilky. Pusťte si trailer.

Štědrovečerní pohádka není nic pro vás? Alternativu přináší Netflix. Ode dneška v jeho nabídce figuruje brazilská upíří komedie Upír v rodině (Meu cunhado é um vampiro).

Hrdinou filmu je Fernandinho, bývalý fotbalista, který už v současnosti jen komentuje a tráví čas s rodinou. Z míry jej vyvede překvapivá návštěva nanicovatého švagra Gregoria, který mu pije krev. To ale ještě Fernandinho netuší, že švagr není pijavice pouze příslovečná, ale skutečná. Gregorio je krvežíznivý upír, který touží po ovládnutí světa. Pokud jej chce bývalý fotbalista zastavit, bude muset sebrat všechnu svou odvahu.

V hlavních rolích hrají Leandro Hassum, Rômulo Arantes Neto, Edson Celulari a Monique Alfradique. Režíroval Ale McHaddo a scénář napsal Paulo Cursino. Trailer, který si můžete přehrát níže, snímek vykresluje jako klasickou bláznivou komedii, kde některé momenty v míře projevené nešikovnosti dávají vzpomenout skoro až na Rowana Atkinsona či Leslieho Nielsena.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Upír v rodině: Netflix nadělil pod stromeček strašidelnou komedii | Fandíme filmu Upír v rodině: Netflix nadělil pod stromeček strašidelnou komedii | Fandíme filmu Upír v rodině: Netflix nadělil pod stromeček strašidelnou komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest