Tik/Croc: Blbka s kamerou se chce proslavit lovem krokodýla

Tik/Croc: Blbka s kamerou se chce proslavit lovem krokodýla | Fandíme filmu
Film Mode Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Tik/Croc: Blbka s kamerou se chce proslavit lovem krokodýla

Určitě jste si někdy řekli, že jsou lidi pro dosažení slávy na sociálních sítích udělat cokoliv. Vystraší mámu k smrti, provokují policii, „prostituují“ svoje děti před objektivem, odhodí poslední náznaky soukromí, zadusí se skořicí, poníží se Nutellou na hlavě nebo dělají všechno pro to, aby se dostali do pořadu Darwinovy ceny.

Na blbečky, co kvůli pomíjivé slávě neváhají nasadit život, si posvítil také chystaný snímek Tik/Croc, který tuhle smutnou skutečnost kombinuje s oblibou monster filmů. Děj filmu začíná ve chvíli, kdy se na sociálních sítích začnou šířit záběry obřího krokodýla, který terorizuje australský Queensland. Místní středoškolačka touží po penězích a slávě, a tak ji nenapadne nic chytřejšího, než se pokusit řádícího ještěr polapit a celé to zdokumentovat na svůj TikTok.

Scénář napsali Ryan Meharry a Yasmin Kassim, kteří se oba dosud živili hlavně jako herci. Snímek slibuje nabídnout „svěží pohled na oblíbený žánr“. Momentálně se hledá režisér, natáčet se bude v tropické části Queenslandu. Z tiskové zprávy není tak docela zřejmé, zda film bude natáčený klasicky, nebo nějakou formou found footage, jako sestřih „autentických“ záběrů ze sociálních sítí. Dole v galerii je první zveřejněný plakát.

Foto: Film Mode Entertainment

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Tik/Croc: Blbka s kamerou se chce proslavit lovem krokodýla | Fandíme filmu Tik/Croc: Blbka s kamerou se chce proslavit lovem krokodýla | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest