Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů

Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu
United Artists
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové komedie ze střední školy, která kašle na konvence a jde pravým hákem rovnou mezi oči.

Tuhle zápletku prostě nevymyslíte: Ve filmu Bottoms středoškolačky PJ a Josie chtějí přijít o panenství s roztleskávačkami. Aby je sbalily, založí si vlastní klub rváčů. Plán nejdřív zdánlivě funguje. Nejpopulárnější holky školy se hlásí a dávají si s chutí vzájemně přes držku. Ve jménu sebeobrany samozřejmě. Hrdinky nicméně záhy zjišťují, že jim klub přerůstá přes hlavu a pokusí se z něho vyvléknout, než se přijde na to, proč jej ve skutečnosti založily.

Bottoms natočila Emma Seligman, jež má za sebou tři roky starý ceněný snímek Šiva Baby. Teď zabodovala podruhé. Bottoms byly uvedeny na festivalu SXSW a také sklízejí nadšené recenze, za svou podvratnost, neutuchající tempo, smysl pro humor, ujetost, a konstantní příval vtipů. Styl snímku můžete ochutnat v přiloženém traileru.

Scénář spolu s režisérkou napsala Rachel Sennott, jež zároveň ztvárnila jednu z hlavních rolích a ústřední úlohu měla také v Šiva Baby. Dále ve filmu vystupují Ayo Edebiri, Havana Rose Liu, Kaia Gerber, Nicholas Galitzine, Dagmara Dominczyk a Marshawn Lynch. Hudbu pro film spolu s Leem Birenbergem složila Charli XCX. Je to její první filmový doprovod. Do další distribuce bude film nasazený koncem prázdnin. O uvedení v českých kinech nebo na internetu zatím zprávy nemáme.

Podklady a foto: United Artists

Galerie: 5

Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu Bottoms: V ujeté komedii si holky založí vlastní klub rváčů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest