Zpěvačku Charli XCX čeká filmový debut v remaku kontroverzního hororu

Zpěvačku Charli XCX čeká filmový debut v remaku kontroverzního hororu | Fandíme filmu
NBC Universal
Faces of Death v minulém století šokovaly skutečnými záběry smrti. Chystá se nová verze.

Před týdnem jsme vás informovali o přípravách nového zpracování Faces of Death, původně kontroverzního polodokumentárního hororu z osmdesátek. Už tehdy jsme věděli, že hlavních rolí se chopí Barbie Ferreira a Dacre Montgomery. Teď se nicméně k ústřední dvojici přidala zajímavá posila.

Tou je zpěvačka a skladatelka Charlotte Emma Aitchison alias Charli XCX. Prorazila v roce 2012 díky skladbě I Love It, kterou nahrála společně s duem Icona Pop. Následovaly čistě vlastní hity Boom Clap či Break the Rules. Dále spolupracovala například s Iggy Azalea, MØ, Belllou Thorne, Ritou Ora, Marinou and the Diamonds, Jamesem Bluntem, Selenou Gomez, Diplem, Davidem Guettou, Lady Gaga nebo BTS. Hraní si zatím vyzkoušela ve videoklipech, v animáku UglyDolls a pár seriálových epizodách. Nevíme jakou roli, nebo jak rozsáhlou, bude ve Faces of Death mít.

Původní Faces of Death šokovaly použitím skutečných záběrů smrti, nové zpracování zřejmě bude kompletně hraný film. Ústřední protagonistkou bude moderátorka obsahu na video stránce ve stylu Youtube. Ačkoliv si sama zažila vážné trauma, dělá zaměstnání, kde je náplní její práce vyhledávat a mazat urážlivý a násilný obsah. Při tom narazí na skupinu, která kopíruje úmrtí z původních Faces of Death z roku 1978. Jenže v časech umělé inteligence a deep fakes se nabízí zcela zásadní otázka: Jde o podvrhy nebo skutečné záznamy vražd? Režíruje Daniel Goldhaber. Scénář spolu s ním napsala Isa Mazzei.

Titulní foto: Charli XCX v pořadu Saturday Night Live

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest