Toy Story 4: Oblíbené hračky čeká další příběh

Toy Story 4: Oblíbené hračky čeká další příběh | Fandíme filmu
S kovbojem Woodym, Buzzem Rakeťákem a ostatními oblíbenými hračkami zažijeme v kinech už čtvrté dobrodružství. Známe datum premiéry.

První díl Toy Story od Pixaru byl v roce 1995 neskutečnou peckou a revolucí na poli animace. Dodnes neztratilo nic ze svého kouzla a nadále baví dětské i dospělé diváky. Doposud poslední díl přišel před čtyřmi lety a důstojně uzavřel celou trilogii. V minulosti se o čtyřce šířily zvěsti, ale teď je už na sto procent jasné, že jsme se s kovbojem Woodym a Buzzem Rakeťákem v kinech neviděli naposledy. 

Hračkám vdechl život John Lasseter, který stojí za režií prvního a druhého dílu a bude tomu tak i u Toy Story 4, v němž nás čeká milostný příběh. Lasseter se dušuje, že se za projektem neskrývá vidina peněz, ale čistá touha vyprávět příběh stejně dobrý nebo lepší než v předchozích snímcích. Tak si dej pečlivě záležet, Johne, ať se neopakuje případ druhých Aut. K napsání scénáře si Lasseter přizval herce Willa McCormacka a herečku Rashidu Jones (The Social Network). Oba společně napsali drama s příměsí humoru, Celeste a Jesse navždy, v němž si oba dva zahráli a podle režiséra mají oba scenáristé velký smysl pro vykreslení charakterů a originalitu. Navíc přítomnost Jones má na scénáři zanechat znatelný ženský otisk. Příběh hraček se vrátí na filmová plátna 16. 6. 2017

P.S. Kromě trilogie vzniklo i pár krátkých filmů. Na jeden z nich se můžete podívat níže.

Toy Story Toons: Small Fry

Zdroj: LA Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest