Včelka Mája: Populární postavička přichází do kin

Včelka Mája: Populární postavička přichází do kin | Fandíme filmu
Mája zas míří mezi nás. Tentokrát počítačem animovaná a celovečerní. V kinech je už ode dneška, tak se podívejte na trailer.

Včelka Mája si po televizním světě létá bezmála čtyřicet let. Dnes však poprvé doletěla i na stříbrná plátna našich kin, kde hodlá pobavit dětské publikum svým novým dobrodružstvím.

Nad jejím úlem se schyluje k válce mezi včelami a sršni, obviněnými z krádeže mateří kašičky. Celá záležitost je však narafičená Gunillou - královninou rádkyní a pravou rukou. Mája, trávící svůj čas zkoumáním okolí se svými přáteli, jednou zjistí, že sršni zhola za nic nemůžou a celou věc má na svědomí někdo z úlu. Za pomoci dobré včely Cassandry je pak Mája vyslaná na misi k nalezení viníka a znovunastolení příměří. Po boku včelky Máji samozřejmě nesmí chybět Vilík, či luční koník Hop.

V anglickém znění některým postavičkám propůjčili hlasy poměrně známí herci, kterých tvář si sice člověk pamatuje spíš rolemi, než jejich jmény (námatkově Noah Taylor - Karlík a továrna na čokoládu, Richard Roxburgh - Van Helsing, Miriam Margolyes - Harry Potter, atd.). V českém znění, ve kterém se u nás film promítá, budou k slyšení Terezie Taberyová, Jindřich Žampa, Antonín Navrátil, Regina Řandová nebo Petr Gelnar.

Včelka Mája: Dabovaný trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest