Dům kouzel: Nový animák pro malé diváky

Dům kouzel: Nový animák pro malé diváky | Fandíme filmu
Roztomilá zviřátka, mírně strašidelné mechanické postavičky a boj za záchranu společného domova v novém filmu. Koukněte na trailer.

Již tento čtvrtek má v tuzemských kinech premiéru animovaný film z belgické produkce, nesoucí název The House of the Magic (v češtině Dům kouzel). Co od tohoto projektu, který měl v Belgii premiéru již na konci loňského roku, můžeme očekávat?

Jak již bylo řečeno, jedná se o animovaný film, nalezneme v něm ovšem prvky fantasy. Hlavní “postavou” příběhu je kocourek, který se jmenuje Bouřka. Jednoho deštivého dne se schová v domě, který patří starému kouzelníkovi. Nový obyvatel se ovšem nelíbí králíku Jackovi a myšce Maggie a ti se snaží Bouřku z domu vyhnat. V momentě, kdy kouzelník skončí v nemocnici se ovšem všechna zvířátka spojí a pokusí se dům zachránit před novým majitelem, který se snaží jejich domov prodat.

Za režii jsou zodpovědní Jeremy Degruson a Ben Stassen, kteří spolu vytvořili takové projekty jako Cesta na Měsíc 3D nebo Prokletý hrad 3D. Právě Ben Stassen napsal k filmu i scénář, společně s Jamesem Flynnem, kterého mohli diváci vidět zatím spíše jako herce (Tudorovci, seriál Vikingové) a doposud nepříliš známým Dominicem Parisem. Za hudbu je ovšem odpovědný Ramin Djawadi (Iron Man, Hra o trůny).

Jména tvůrců tedy možná nevzbuzují dvakrát velkou důvěru, nicméně v traileru film působí poměrně neškodně, takže by rodiče mohly v kinech s dětmi přežít. Posuďte sami. V českých kinech je film k vidění od zítřka, ve slovenských od příštího týdne.

Dům kouzel: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest