Hulk dostane po Avengers 2 další sólovku

Hulk dostane po Avengers 2 další sólovku | Fandíme filmu
...alespoň to tvrdí jeho představitel.

Bruce Bannera momentálně hraje v Marvel Universe Mark Ruffalo, avšak Hulkův hlas má na svědomí Lou Ferrigno, Hulkův letitý představitel v hraných i animovaných seriálech. A právě on ve vysílání jednoho lokálního amerického rádia uvedl, že v Avengers zelený obr natolik zazářil, že se po Avengers 2 dočká dalšího samostatného filmu. Minimálně z části má Ferrigno stoprocentní pravdu. Neuvěřitelný Hulk je nejméně úspěšným filmem studia Marvel a v Avengers si Bruce Banner ohromně napravil reputaci. Další sólový film působil jako logický krok. Jenže hlasy ze studia byly vždycky spíše skeptické.

Mnohokrát se mluvilo o tom, že se hochům v Marvelu nedaří přijít na to, jak Hulka utrženého ze řetězu vykreslit jako hrdinu, který sám utáhne vlastní film. Lidé jako Kevin Feige (ředitel Marvel Studios) nahlas přemítali nad tím, jestli není lepší Hulka vždy používat pouze jako týmového hráče. Teď ale Ferrigno mluví o další sólovce, která by zařazením po Avengers 2 odpovídala zhruba rok starým zvěstem, podle kterých se v očekávané týmovce Hulk natolik utrhne ze řetězu, že jej nakonec kolegové budou nuceni vystřelit ze Země do hlubin vesmíru. A jak jistě sami víte - na jednom z prvních oficiálních obrázků z filmu se objevil Hulkbuster, tedy speciální brnění, které Tony Stark vyvinul čistě k zastavení nezvladatelného Hulka.

Pokud by k podobné likvidaci Hulka skutečně došlo, dočkali bychom se dost možná populárního příběhu Planet Hulk, kde se zelený obr dostane na planetu Sakaar, kde zápasí v aréně jako gladiátor a následně vede lidové povstání proti tyranskému vůdci. Sakaarané se zřejmě objeví v Guardians of the Galaxy, a tak by Hulk ve filmu mohl spojit síly právě se Strážci a dále provázat pozemskou a vesmírnou část Marvel Universe. Co vy na to? Dali byste si další Hulkovu sólovku? Jakým směrem se případně měla vydat? A může vůbec dabér několika hlášek vědět o budoucích plánech celého studia?

PS: Momentálně se zdá poměrně nepravděpodobné, že by se v příštím potenciálním Hulkově příběhu objevil Leader, protože jeho představitel Tim Blake Nelson byl čerstvě obsazen do podobné role v nové Fantastické čtyřce.

Zdroj: Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest