Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch

Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dále Hulkbuster, Ultronovi roboti a sneak peek.

Včera v noci americká stanice ABC vysílala namísto nové epizody seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. zhruba třičtvrtěhodinový dokument nazvaný Marvel Studios - Assembling a Universe. Klíčové osobnosti Marvelu v dokumentu přiblížili divákům složité začátky filmového studia, první úspěchy, postupné budování sdíleného vesmíru, ve kterém se postavy jednotlivých filmů mohou navzájem potkávat, a nakonec bylo na řadě i krátké preview očekávaných projektů. Na všechny se postupně podíváme, ale ze všeho nejdřív probereme Avengers: Age of Ultron, tedy momentálně jeden z nejočekávanějších filmů planety.

Jak můžete vidět ve videu níže, studio odhalilo krátké behind-the-scenes z natáčení v Johannesburgu a Kevin Feige a Joss Whedon poodhalili něco málo z příběhového pozadí. Čeká nás nové složení týmu a film se bude dál zaobírat tím, jestli takhle rozličné osobnosti dovedou delší dobu spolupracovat. Avengers 2 mají být dospělejší, strašidelnější a vedle záporáka Ultrona představí superhrdiny Quicksilvera a Scarlet Witch. Zdaleka nejzajímavější ale na celém videu byly čerstvě odhalené artworky - tedy vlastně naše první oficiální obrázky z filmu!

Na prvním koncept artu spolu stojí Hulk a Černá vdova na bojišti, obrázek je téměř zaměnitelný s výjevem ze závěru prvních Avengers. Ve druhém filmu však destrukce nepotká New York, ale Soul. Na druhém obrázku si Quicksilver klestí cestu lesem Ultronových robotických přisluhovačů, oblečený v přiléhavé modré uniformě, která mu zřejmě má pomáhat v jeho nadzvukovém běhání. Pokud se někdo bál, že by Aaron Taylor-Johnson mohl připomínat Kick-Asse, kterého hrál ve dvou filmech, může být očividně bez starostí. Pak je tu jeho sestra Scarlet Witch, které filmaři nechali její tradiční červenou barvu, ale naštěstí Elizabeth Olsen nenacpali do odhalujícího kostýmu-nekostýmu, jaké hrdinka obvykle nosí v komiksech. Na filmovém plátně by polonahá Scarlet působila zkrátka směšně. Je možné, že má na levém rameni nášivku S.H.I.E.L.D.u?

Pak je tu obrázek, na kterém Tony Stark (s Brucem Bannerem?) zkouší nějaký svůj nový vynález a konečně tři obrázky, na kterých Hulk bojuje s Tonyho Hulkbuster brněním! Hulkbustera jsme poprvé mohli vidět v závěru Iron Mana 3, kdy Stark povolal na pomoc celou skvadru nejrůznějších zbrojí. Teď jej evidentně musel použít k tomu, k čemu byl původně v komiksech určen - ke krocení Hulka. Jak totiž prozradily fotky uniklé z natáčení, Hulk se v Johannesburgu utrhne ze řetězu a způsobí slušnou paseku. Dost možná se bude jednat o úvodní scénu celého filmu. Uvidíme, jestli daný konflikt nějak naruší Starkovo a Bannerovo přátelství nebo se jedná jen o přátelskou výpomoc, kterou doktor schvaluje.

To je k Avengers 2 pro dnešek vše, ale nebojte se, na další hrdiny taky dojde řada.

Avengers 2: Sneak Peek

 

Zdroj: Marvel

Galerie: 7

Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu Avengers 2: První pohled na Quicksilvera a Scarlet Witch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest