Tyrese Gibson potvrdil, že se sešel s Warnerem

Tyrese Gibson potvrdil, že se sešel s Warnerem | Fandíme filmu
Chcete hrát superhrdinu? Pořiďte si účet na Instagramu a začněte všem tvrdit, že je to dobrý nápad.

A je to tu zase – Tyrese Gibson a Green Lantern. V minulosti Gibson naznačoval, že by mohl hrát Johna Stewarta (jednoho z mnoha Lanternů), pak se proslechlo, že ve filmu uvidíme hned několik různých Lanternů naráz a Comic-Con to oficiálně potvrdil. Teď Gibson poměrně otevřeně promluvil o tom, co vlastně stálo za všemi těmi jeho náznaky.

Jednou prý Gibson jen tak seděl doma, když mu jakýsi fanoušek poslal fanarty, na kterých ho vyobrazil jako Green Lantern. Fanoušek pocházel z jakési online komunity, podle které by byl Tyrese nejlepším představitelem Johna Stewarta. Gibson se tedy rozhodl, že se zjistí, co by se v dané věci dalo dělat. A kromě kampaně na sociálních sítích (viz starší články) se skutečně několikrát sešel se studiem Warner. K jednáním zatím může říct pouze jen „uvidíme, jak to dopadne“, ale Gibson se domnívá, že černošských superhrdinů je zatím málo a je třeba s tím něco dělat, že má spoustu fanoušků, a že šest miliard dolarů, které utržily "jeho" filmy v kinech, říká také mnoho.

Tady je třeba říct, že si Tyrese fandí možná trošičku víc, než by bylo zdrávo. Ano, černošských superhrdinů zatím nebylo mnoho, ale světe div se, černošských herců je spousta, dokonce i výborných černošských herců je spousta! Jestli mezi ně patří zrovna Gibson, to nechám na vašem zvážení. O té fanouškovské základně také můžeme diskutovat, zvlášť jestli tím Gibson má na mysli onu bájnou online komunitu (o které nikdo jiný nikdy neslyšel), která jej jednomyslně zvolila jako nejlepšího možného Stewartova představitele. A že filmy s jeho maličkostí utržily v kinech přes šest miliard? Ano, utržily, ale většina z nich jsou ze série Rychle a zběsile a Transformers, ve kterým je jen jedním z mnoha. Na ostatní filmy s Gibsonem nepřišla ani noha.

Ale jestli se tímhle stylem Gibsonovi povede prokecat až k roli v mnohamilionové komiksovce, nezbude, než jeho vyjednavačským schopnostem zatleskat.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest