Rychle a zběsile 8: Statham znovu potvrdil návrat

Rychle a zběsile 8: Statham znovu potvrdil návrat | Fandíme filmu
Jestli to nebylo dosud jasné, tak teď je to naprostá tutovka. Nezastavitelný Deckard Shaw bude rozsévat zkázu i v příštím filmu.

Už když Rychle a zběsile 7 skončilo s Deckardem Shaw ve vězení, bylo jasné, že se postava vrátí. Následně jeho představitel Jason Statham v jednom rozhovoru uvedl, že jeho budoucí plány závisí na tom, kdy jej studio Universal bude potřebovat na place Rychle a zběsile 8 a v rozhovoru aktuálním řekl doslova: „Už se bavíme o dalším dílu, o osmičce. Jsem nováček, na party mě pozvali teprve minule, takže je fajn vědět, že budu natáčet i příště“.

Netušíme, zda se se Stathamem do několika dílů počítalo už od začátku nebo filmaři jeho budoucnost změnili, když přišli o jinou hvězdu, Paula Walkera. V našem velkém spekulativním článku o budoucnosti série jste si každopádně mohli přečíst o tom, že Statham nebude jedinou star, která v budoucnosti rozšíří prořídlé řady rychlé a zběsilé bandy. Vzhledem k tomu, že Deckardův bratr Owen nakonec přežil události Rychle a zběsile 6 (viz Rychle a zběsile 7), můžeme předpokládat, že se dříve či později vrátí i Luke Evans. Jestli oba bratři budou hrdinům společně zatápět nebo budou nuceni s Dieselovou partou nějakým způsobem spolupracovat, to opět nevíme.

Zatím neznáme ani režiséra filmu (James Wan i Justin Lin mají jiné závazky), víme tak jenom to, že s určitostí se vedle Stathama vrátí také Vin Diesel a Dwayne Johnson, alespoň část děje se bude odehrávat v New Yorku a premiéra je naplánována na 14.4. 2017.

PS: Rychle a zběsile 7 se v žebříčku tržeb stále nedaří překonat Avengers umístěné na třetí pozici. Šíleným řidičům chybí na superhrdiny pouhýh 7 milionů dolarů, ale pokud se studio nerozhodne rekord trhnout s pomocí nějaké obnovené premiéry, tržby už zřejmě dál neporostou.

Zdroj: Access Hollywood

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest