Želvy Ninja 2: Ve filmu si zahraje "Arrow"

Želvy Ninja 2: Ve filmu si zahraje "Arrow" | Fandíme filmu
Stephen Amell, známý především jako komiksový hrdina Arrow ze stejnojmenného seriálu, si zahraje v nových Želvách. Jakou roli dostal?

Natáčení Teenage Mutant Ninja Turtless: Half-Shell začalo před pár dny, kdy jsme vám přinesli také první fotky z basketbalového zápasu, na který kameraman Vernon (Will Arnet) vyrazil se svojí novou přítelkyní. Daleko zajímavější je ale nový objekt touhy April O’Neil (Megan Fox). Tím nebude nikdo jiný, než Casey Jones, maskovaný, který schovává tvář pod hokejovou brankářskou maskou a s hokejkou či baseballovou pálkou v ruce honí kriminálníky. Populární komiksovou postavu si zahraje Stephen Amell, známý především jako představitel titulární postavy v úspěšném seriálu Arrow. Filmaři podle dostupných informací o víkendu testovali hned několik herců, Amell však měl údajně nejlepší chemii s Megan Fox, a tak roli nakonec dostal právě on.

Z prvního filmu se vrací všichni čtyři želváci, tedy Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek a Jeremy Howard. Zatím nevíme, jestli Ploszka v roli Leonarda opět předabuje Johnny Knoxville, jako se stalo v prvním filmu. Dále se vrací Megan Fox jako April O’Neill, Will Arnet jako Vernon a William Fichtner jako Eric Sacks. Film opět produkuje Michael Bay, avšak na režisérskou židli tentokrát usedne Dave Green (Earth to Echo). Scénář napsali Josh Appelbaum a André Nemec, pánové zodpovědní za jedničku. Nově by se ve filmu měli objevit také Casey Jones, Rocksteady a Bebop, další postavy známé z komiksů. Česká premiéra je naplánována na 2.6. 2016.

Zdroj: Variety

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest