Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra

Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A které známé postavy ve filmu určitě uvidíme?

Želvy Ninja sice kritika odstřelila, přesto v kinech nakonec utrží nějakou půlmiliardu dolarů, takže je naprosto pochopitelné, proč studio Paramount v létě bez okolků objednalo pokračování. Nevrátí se však režisér jedničky Jonathan Liebsman, který je zaneprázdněný natáčením fantasy minisérie Shanara. Jeho náhradníkem by se měl stát Dave Green, který se letos uvedl nízkorozpočtovou spielbergovskou sci-fi Earth to Echo. Studio chce zřejmě využít jeho souznění s mladšími diváky a schopnosti vytáhnout z rozpočtu maximum.

Scénář i v případě druhého filmu napíšou Andre Nemec a Josh Applebaum, jako producenti se vrací Michael Bay, Brad Fuller a Andrew Form. Máme počítat s návratem Megan Fox (April) a Willa Arnetta (Vernon). Stejně tak se znovu shledáme s Trhačem a Želváky, u kterých zatím nevíme, kdo je vlastně napodruhé ztvární. V prvním filmu některým postavám propůjčili hlasy a pohyby dva různí herci, takže je klidně možné, že při natáčení pokračování dojde k nějakým změnám.

Nově můžeme definitivně počítat s Caseym Jonesem, Rocksteadym a Bebopem. Poslední dva se měli původně objevit už v prvním filmu, a tak si v galerii můžete prohlédnout nakonec nevyužité koncepty. "Rocky a Bob" patří mezi vůbec nejpopulárnější záporáky v želvím světě a stejně jako v případě hlavních hrdinů se jedná o zvířecí mutanty, konkrétně mutanty prasete bradavičnatého a nosorožce. Obvykle vystupují jako Trhačovi pobočníci. Casey Jones je maskovaný mstitel, jenž schovává tvář pod hokejovou brankářskou maskou a s hokejkou či baseballovou pálkou v ruce honí kriminálníky.

O ději zatím nevíme vůbec nic, avšak v minulosti filmaři naznačovali, že by se ke slovu mohli dostat Krang a Dimenze X. V galerii najdete také nevyužité koncepty Kranga, alternativní verze želv a Trhače. Česká premiéra je naplánována na 2.6. 2016.

Zdroje: Collider, The Wrap, Variety, CBM

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu Želvy Ninja 2 si vybraly režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest