Křižovatka smrti: Chystá se televizní seriál

Křižovatka smrti: Chystá se televizní seriál | Fandíme filmu
Čtvrtý film je stále v nedohlednu, a tak producenti hodlají využít značku alespoň na malé obrazovce.

Zatímco tu a tam kolují zvěsti o čtvrtém pokračování filmové série Rush Hour (Křižovatka smrti), v hlavních rolích s Jackiem Chanem a Chrisem Tuckerem, prodraly se mezi nimi na povrch i zprávy o chystaném seriálu, vycházejícím právě z policejní trilogie.

Vznik seriálu zastřeší společnost CBS, stáj úspěšných televizních sérií jako Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and Half Men a mnohých dalších. Žánrově se má seriál držet filmových předloh a zatím si CBS objednala hodinový pilotní díl. Na pozici výkonného producenta usedá Brett Ratner, režisér původních tří snímků. S povinnostmi mu pomohou Blake McCormick, oceněný za práci na seriálu Mad Men, a Bill Lawrence, scenárista a režisér seriálů Scrubs, či Cougar Town. Tito dva pánové navíc sepíší i scénář pilotu. Partu doplňuje ještě producent všech Křižovatek smrti, Arthur Sarkissian.

Na otazníky ale narazíme v otázce obsazení. Jelikož styl akčních komedií má být zachován, postavy detektivů asi znova připadnou schopnému asijskému policistovy a jeho přespříliš upovídanému parťákovi. Chan a ani Tucker si však své role v seriálu nezopakují. Chan se ostatně vyjádřil poměrně odmítavě i k účasti v případné čtvrté filmové Křižovatce, kterou nebude točit, pokud do ruky nedostane opravdu dobrý scénář. Diváci by v seriálu jistě uvítali alespoň nějaké cameo, ale to je v této chvíli otázka daleké budoucnosti. Kdyby však na to přišlo, Chris Tucker by byl v tomto směru určitě vhodnějším kandidátem, jelikož o značku Rush Hour jeví o poznání aktivnější zájem.

Pokud jde o uvedení seriálu na televizní obrazovky, zprávy se shodují, že první epizoda by mohla dorazit do vysílání za rok, tedy na podzim 2015.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest