Čínský zvěrokruh - Jackie Chan navazuje na staré časy

Čínský zvěrokruh - Jackie Chan navazuje na staré časy | Fandíme filmu
Jackie se ohlíží na časy Božské relikvie a vstupuje na lokální videotrh.

Jackie Chan jako nezničitelná ikona akčního žánru dokonce i na prahu šedesátky nepolevuje z obdivuhodného pracovního nasazení. Asijská hvězda se před několika lety nechala slyšet, že je na čase pověsit akční kariéru na hřebík. Nyní to vypadá, že stará láska nerezaví. Konec konců, věk je jenom číslo. Navíc řada jeho kolegů z branže je dneska v předdůchodovém věku. V příštím roce na nás vitální Jackie zaútočí v celkem pěti filmech, mj. v Kung Fu Pandě 3 nebo Křižovatce smrti 4. Zatím se můžou fanoušci hvězdy, která získala světovou proslulost tím, že nikdy nepoužívala kaskadéra, podívat na snímek Čínský zvěrokruh alias Božská relikvie III, který u nás vychází na digitálních nosičích.

Dobrodružství sleduje příběh lovce pokladů (Jackie Chan) pracujícího pod aliasem Asijský jestřáb, který se vydává na nebezpečnou cestu napříč kontinenty, aby nalezl dvanáct artefaktů čínského zvěrokruhu, které byly uloupeny na počátku 19. století z Letního paláce. Společně s čínským studentem a francouzskou dívkou podniknou výpravu k vulkánu aktivní sopky nebo k francouzskému pobřeží. Během nebezpečného pátrání se Jestřáb také připlete do Opiové války a mezinárodní zločinecké aféry. S předchozími dvěma díly Božské relikvie má film pramálo společného, ale skutečně se jedná o jakési napůl přiznané pokračování.  

Trailer v podstatě sází na společné jmenovatele celé Chanovi kariéry. Zběsilé akční pasáže okořeněné osobitým humorem. Jackie předvádí gymnastické kousky na hranici možného a člověk při pohledu na jeho umění musí uznat, že od dob jeho největších hitů z přelomu 80. a 90. letech dvacátého století, nedošlo v jeho fyzickém projevu k žádnému výraznému zhoršení. Uvidíme, zda Čínský zvěrokruh naváže kvalitou na jeho nejlepší kousky. Na Rotten Tomatoes má v současné době podprůměrných 38 %.

Čínský zvěrokruh: Trailer

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest