Knězovy děti: O páterovi, který propichoval kondomy

Knězovy děti: O páterovi, který propichoval kondomy | Fandíme filmu
Dávejte si pozor na milování v Chorvatsku, mohli byste si přivést nečekaný dáreček. Aneb podívejte se na trailer nové komedie.

Předprázdninovou filmovou hluchotu před karlovarským festivalem zkusí v kinech vyplnit spolu s Transformers 4 i Knězovy děti. Chorvatský snímek o knězi, který zděšeně zjistí, že se na malebném ostrůvku, kam byl přidělen, rodí málo dětí, natočil v roce 2013 chorvatský režisér Vinko Brešan, který už má několik úspěšných snímků na svědomí. Knězovy děti, natočené podle divadelní hry Mateho Mitišiće, který se postaral také o scénář, řeší pro Chorvatsko aktuální témata a jsou provázané dost specifickým balkánským humorem, aneb jak lépe může kněz řešit nízkou porodnost, než propichováním kondomů.

Tragikomický příběh s pro nás nepříliš známým obsazením – známější tváří je jen Goran Bogdan, který u nás vystupuje v reklamě na Poděbradku - sází hlavně na atmosféru a satirické dialogy, a své diváky si našel už na Febiofestu a na karlovarském filmovém festivalu. Oficiálně film do českých kin dorazí 26. června, do slovenských 10.7..

Knězovy děti: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest