The Wolverine se bude přepisovat

The Wolverine se bude přepisovat | Fandíme filmu
S adamantiovým bijcem to jde od deseti k pěti.

Nemůžu si pomoct, tudíž bude možná úvod této novinky mírně osobní, ale za poslední půlrok se situace kolem nového Wolverina stihla několikrát změnit...a vždycky to bylo k horšímu. Ještě během zimy byl ke květnovému natáčení připraven scénář z pera oscarového laureáta, v režii jednoho z nejtalentovanějších tvůrců současnosti a v hlavní roli s hercem, který se pro svou roli narodil. V současnosti však z tohoto výčtu zbývá pouze poslední zmíněný atribut - Hugh Jackman. Jak známo, natáčení bylo odloženo na příští rok, talentovaného Darrena Aronofskyho nahradil rutinér James Mangold a teď se nám dějí změny i u scénáře. Ten původní, které už před nějakým časem sepsal Christopher McQuarrie (a který chválili nejen tvůrci, kteří se na filmu podílejí/podíleli), si teď totiž vezme "do parády" Mark Bomback. Scénář Wolverina zkrátka čeká přepisování, o které se postará člověk zodpovědný za remake Total Recall, novinku Bryana Singera Jack The Giant Killer nebo také za čtvrtou Smrtonosnou past.

Bylo by samozřejmě značně úzkoprsé Bombackovu práci ihned zatracovat, ovšem pokud by mi někdo dal na výběr mezi uznávaným McQuarriem a autorem Smrtonosné pasti 4, bez váhání bych volil prvního jmenovaného. S tím se však nyní můžeme (snad jen částečně) rozloučit, což pro Wolverinovy fanoušky není nějak dobrá zpráva, protože, jak známo, zásahy do hotového scénáře  nikdy neznačí pro výsledný film nic dobrého.

Ale abychom dnes nekončili tak smutně, máme tu pro vás alespoň ještě jednu pozoruhodnou catingovou novinku. Ve Wolverinovi by se totiž podle serveru Variety měli objevit pouze ryze japonští herci (nebo alespoň japonsko-američtí)! Budou přitom existovat pouhé dvě výjimky. Tou první je samozřejmě Hugh Jackman v hlavní roli a dále také postava Viper, což je evropská sekretářka japonského ministra spravedlnosti, který by se měl ve filmu objevit. Takže stále vlastně nevíme téměř nic. Tedy krom toho, že se pomalu máme začít bát.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest