Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020

Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020 | Fandíme filmu
Netflix
Nabídka pro rok 2020 je vážně široká a vybrat by si měl opravdu každý.
  1. The Old Guard
  2. Rebecca
  3. I’m Thinking of Ending Things
  4. The Kissing Booth 2
  5. Sergio

I’m Thinking of Ending Things

Napínavý thriller vypráví o cestě hlavní hrdinky a jejího přítele na odlehlou farmu jeho rodičů. Ona přemýšlí o tom, že se s ním rozejde. Když si ale chtějí zkrátit cestu, dostanou se na objížďku vedoucí k opuštěné střední škole, kde je čeká velmi nepříjemné odhalení. Režíruje Charlie Kaufman a před kamerou skotačí Jesse Plemons, Jessie Buckley, Toni Collette a David Thewlis.

All The Bright Places

Tahle romance se bude věnovat dvojici Violet a Theodor, s nimiž se život zrovna dvakrát nemazlil. Už jako puberťáci prožili hodně nepěkné věci, ale když se potkají, tak jim docvakne, že si můžou vzájemně pomoci a opět začít věřit v lepší zítřky. Na režijní sesli se posadil Brett Haley a do hlavních rolí obsadil Elle Fanning a Justice Smitha.

The Last Thing He Wanted

Anne Hathaway coby reportérka Elena McMahon, jež zanechá práce, aby se mohla postarat o svého otce po matčině smrti. Jenže se to celé trošku zkomplikuje a Elena je brzy nucena převzít kšefty po svém otci. Co čert nechtěl, tatík už nějakou tu dobu fušuje do prodeje a přepravy zbraní. Příběh se má odehrávat v první polovině osmdesátých let v kontextu aféry Írán-Contras (Irangate), kdy administrativa prezidenta Ronald Reagana ilegálně prodávala zbraně íránskému režimu, který v té době vedl válku se sousedním Irákem, přičemž z výtěžku financovala protivládní (pravicové) povstalce Contras v Nikaragui. Írán však byl na seznamu zemí podporujících terorismu, tudíž bylo protiprávní exportovat tam zbraně. Režíruje Dee Rees. A vyjma Anne se ve filmu objeví i Ben Affleck a Willem Dafoe.

Tigertail

Příběh tajwanského dělníka, jenž opouští rodnou hroudu, aby začal nový a lepší život v Americe. Musí se však vyrovnat s novými povinnostmi a vyřešit problémy ve vlastní rodině.

The Willoughbys

Děti rodiny Willoughbyů se domnívají, že jim bude bez jejich sobeckých rodičů lépe. Proto vymyslí důmyslný plán a pošlou je na dovolenou. Brzy si ovšem uvědomí, co to znamená být rodina.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest