Zuřící býk 2: První fotky z pokračovaní Scorseseho opusu

Zuřící býk 2: První fotky z pokračovaní Scorseseho opusu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kultovní boxerské drama se opravdu dočká sequelu. Co si o tom všem myslí Robert De Niro?

Martin Scorsese je bez diskuze jedním z nejvýznamnějších a nejlepších režisérů své generace. Vybrat z jeho nabité filmografie nejlepší snímek je úkol takřka nemožný, poněvadž výtříbenými kousky se to u Martyho jen hemží. Pro mnohé fanoušky je nicméně tím NEJ Zuřící býk, dnes jednoznačně kultovní boxerské drama s ďábelským Robertem De Nirem v hlavní roli. Když jsme se tedy dozvěděli (a také vás informovali) o tom, že se chystá pokračování, se kterým Scorsese nebude mít nic společného, tak nějak jsme všichni doufali, že si to pánové v Hollywoodu nakonec rozmyslí. Jenže zmýlená neplatí. Produkce započala před pár dny a my už tu máme i první důkaz o tom, že se tak opravdu děje, a to v podobě premiérových fotek. Snímek by měl sledovat osudy Jakea LaMotty před a také po prvním Zuřícím býkovi. Mladou verzi hlavního hrdiny ztvární Mojean Aria, tu starší potom William Forsythe (silnější pán na druhé fotce). Kromě těchto tváří se ve filmu režírovaném Martinem Guiguiem objeví např. i Paul Sorvino, Joe Mantegna nebo Natasha Henstridge, zkrátka žádná hvězda první třídy.

Zatím to tedy vypadá, že záměrem tvůrců je především parazitovat na populární značce. Jejich výchozí pozice přitom není nejlepší, poněvadž i kdyby natočili sebelepší film, nevoli (nejen) Scorseseho fanoušků minimálně do premiéry neuniknou. Oživování vynikajícího a hlavně uzavřeného příběhu se zkrátka u diváků moc nenosí. A co o projektu prohlásil sám Robert De Niro někdy v dubnu? Podle jeho slov by byl ochotný zvážit svou účast ve snímku, pokud by tvůrci přišli s opravdu výborným scénářem. S tím, že by se De Niro ve "dvojce" objevil, však počítat nemůžeme. Že by to byl další signál podporující již tak silné pochybnosti kolem filmu? Příští rok, kdy má pokračování Zuřícího býka premiéru, budeme jistě chytřejší.

Galerie: 2

Zuřící býk 2: První fotky z pokračovaní Scorseseho opusu | Fandíme filmu Zuřící býk 2: První fotky z pokračovaní Scorseseho opusu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest