Sylvester Stallone a Robert De Niro si dají přes hubu

Sylvester Stallone a Robert De Niro si dají přes hubu | Fandíme filmu
Dva "dědoušci" se ještě jednou postaví do ringu. Tentokrát proti sobě. A jak to vypadá s pokračováním Zuřícího býka?

Zní to trošku nadpozemsky, ale po dlouhých odkladech se opět dostal na pořad dne snímek Grudge Match, ve kterém by se proti sobě měli v ringu postavit osmašedesátiletý Robert De Niro (Elitní zabijáci, Red Lights) a pětašedesátiletý Sylvester Stallone (Expendables 2, The Tomb). O projektu se hovořilo již před lety, ale k realizaci nikdy nedošlo. Což o to, o Sylvestera strach mít nemusíme, protože se kvůli druhým Expendables udržuje v neuvěřitelné formě, ovšem vidět De Nira pouze v tílku, to už v jeho věku může být o zrak. Souboj Jake LaMotta (Zuřící býk) versus Rocky Balboa (Rocky) vypadal velmi lákavě před 20 lety, dnes už tak atraktivně nepůsobí.

Nicméně obě hollywoodské legendy již jednají o podmínkách své účasti a samotné natáčení je naplánované na začátek příštího roku. Na režisérkou židli by měl podle posledních informací usednout Peter Segal, který střídá lepší okamžiky (50x a stále poprvé, Dostaňte agenta Smarta) s těmi úplně nejhoršími (Zamilovaný profesor 2). Už z tohoto výčtu je patrné, že by se mělo jednat o komedii. To mě znovu přivádí k myšlence, zdali je to dobrý nápad. De Niro se pomalu dostává zase do formy a totéž se dá říct bezesporu o Stallonovi, jenž má v diáři zapsanou pěknou řádku zajímavě vyhlížejících akčních bijáků. Scénář připravované komedie z prostředí boxu dostal na starost Doug Ellin, jehož jméno vám pravděpodobně nic neříká. Není divu! Vedle několika bezvýznamných počinů, které nestojí ani za zmínku, lze jeho osobu přiřadit pouze k oblíbenému americkému seriálu Vincentův svět (Entourage).

A když už jsme u boxu, tak se právě pohnuly ledy i v případě pokračování Zuřícího býka, kde před více než 30 lety exceloval Robert De Niro v roli šampióna střední váhy. Martin Scorsese tehdy natočil film, který je i dnes právem považován za jeden z vrcholů v žánru sportovních dramat. Avšak Hollywood je pověstný neúctou ke svým legendám, a proto se zřejmě dočkáme pokračování, jež bude mít za cíl přiživit se na veleúspěšné značce. Martin Guigui, jenž bude i režírovat, nedávno předložil společně s Rustamem Branamanem scénář a začalo se obsazovat a plánovat. Jake LaMotta bude podruhé v centru dění, přičemž se tvůrci zaměří nejdříve na jeho mládí a následně se přenesou do doby po konci Scorseseho filmu. De Niro si ale  svoji legendární úlohu nezopakuje, protože jej nahradí výrazně levnější William Forsythe (Tenkrát v Americe, Impérium – Mafie v Atlantic City). Natáčení by mělo odstartovat letos v létě a film by měl být vypuštěn do světa na konci roku. Celé to zní naprosto šíleně a nejsem si jist, zda existuje alespoň kapička naděje, že to nakonec dopadne ucházejícím způsobem.

Zdroje: The Wrap, Moviehole, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest