Furiosa: Sága Šíleného Maxe – Nabušený pětiminutový trailer

Furiosa: Sága Šíleného Maxe – Nabušený pětiminutový trailer | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Ponořte se do apokalyptické pustiny, kde akce střídá vizuálně strhující.

Blížíme se. Už příští čtvrtek do našich kin dorazí Furiosa: Sága Šíleného Maxe (Furiosa: A Mad Max Saga). Už první ohlasy byly slušné (čtěte podrobnosti) a recenze to potvrzují. Agregátor Rotten Tomatoes už katalogizuje přes 70 recenzí, jejichž průměrná známka je v tuhle chvíli 8 z 10. Všechno nasvědčuje tomu, že další film ze světa Mad Maxe bude minimálně stát za pozornost.

Tenhle dojem rozhodně zanechává i nová upoutávka, která je opravdu vypečená. Délka přesahuje pět minut, pomalu se blíží k šesti. Video přibližuje příběhovou stránku snímku, akční choreografii i audiovizuální zpracování. Z hlediska nápadů rozhodně film vypadá báječně, ale pořád je tu a tam vidět, že postavy stojí před umělým pozadím. Místy váhám, zda to není umělecký záměr, zda nemá snímek záměrně působit neskutečně, snad jako nějaká „pověst“. Na mě osobně to ale zkrátka nepůsobí moc dobře. Jak se scény v mlžném oparu pozdávají vám?

Skutečnou výhní Furiosa projde v následujícím víkendu, kdy bude předhozena divákům. První odhady tržeb jsou v rozpětí zhruba 45-60 milionů dolarů. Poslední film série, Šílený Max: Zběsilá cesta utržil při premiéře 45 milionů, celkově dosáhl na 379 milionů a při rozpočtu kolem 170 milionů studio snímek považovalo za dostatečný úspěch na to, aby schválilo Furiosu. Ta podle dosavadních informací stála 168 milionů, takže pokud by dopadla podobně jako Zběsilá cesta, anebo o kus lépe, bude finančně v suchu.

Když svět padl, byla mladá Furiosa unesena ze Zeleného místa mnoha matek. Padla do rukou velké motorkářské hordy vedené náčelníkem Dementusem. Horda projíždí pustinou a narazí na Citadelu, které vládne Immortan Joe. Dva tyrani se pouštějí do vzájemné války o nadvládu a Furiosa musí překonat řadu zkoušek, když pomalu shání vše potřebné k tomu, aby našla cestu domů. V hlavních rolích vystupují Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth a Tom Burke. Režíruje George Miller, datum premiéry je stanoveno na 23. 5. 2024.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Warner Bros., Box Office Theory

Galerie: 2

Furiosa: Sága Šíleného Maxe – Nabušený pětiminutový trailer | Fandíme filmu Furiosa: Sága Šíleného Maxe – Nabušený pětiminutový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest