Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci

Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Populární hračky na čtyřech kolech se dočkají zfilmování.

Chystaný snímek na motivy autíček Matchbox natočí Sam Hargrave. Bývalý kaskadér nastartoval svou režisérskou kariéru se dvěma díly akční série Vyproštění. Krom Matchboxu Hargrave připravuje také akčňáky Stay Frosty či Kill Them All, tak uvidíme, která produkce nakonec dostane přednost.

Scénář pro autíčka píší David Coggeshall a Jonathan Tropper. Coggeshall má za sebou snímky Plán pro rodinu a Sirotek: První oběť. Tropper napsal Projekt Adam, seriály Banshee, See a Warrior či chystanou novinku The Wrecking Crew, kde se spojí Jason Momoa a Dave Bautista. Coggeshall píše scénář už zhruba dva roky.

O možné zápletce chystaného filmu nevíme vůbec nic. Vzhledem k angažmá Hargravea můžeme předpokládat, že snímek bude akční. Řadu modelů Matchbox vytvořil v roce 1953 automobilový nadšenec Jack Odell, který nápad na autíčko dostal v momentě, když pro dceru vymýšlel hračku, co by se vešla do krabičky od sirek. Autíčka se zalíbila dceřiným kamarádům a vznikla celá značka, která se později rozšířila také o větší modely, různé figurky a jiné hračky.

V roce 1997 značku koupila firma Mattel, která podle svých hraček loni připravila filmovou Barbie a do budoucna chystá Vládce vesmíru, Barneyho, Rock ‘Em Sock ‘Em Robots, Hot Wheels nebo Uno.

Titulní foto: Sam Hargrave při natáčení filmu Vyproštění

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci | Fandíme filmu Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci | Fandíme filmu Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci | Fandíme filmu Matchbox: Režisér Vyproštění chystá automobilovou akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest