The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista

The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista | Fandíme filmu
SpectreVision
Zobrazit další 3 obrázky
Ježíšovo dospívání se stalo základem pro nový hororový snímek.

Nicolas Cage se nikdy nebál výzev a riskování. V chystaném hororu The Carpenter’s Son (Syn tesařův) si zahraje samotného Josefa, Ježíšova nevlastního otce. A ne v nějakém hřejivém biblickém příběhu. Film je inspirovaný apokryfním Tomášovým evangeliem dětství, jež popisuje období Ježíšova dospívání.

Snímek vypráví temný příběh rodiny, která se ukrývá v Římany ovládané části Egypta. Malý syn, v příběhu označovaný pouze jako „chlapec“, poznává tajuplnou dívku, která jej přiměje pochybovat o svém opatrovníkovi, tesaři. Chlapec se proti tesaři začíná bouřit a ukáže se, že má v sobě nadlidské síly a čeká jej osud, jaký si vůbec nedovede představit. Čím víc své síly využívá, tím víc se i se svou rodinou stává terčem přirozených i nadpozemských hrůz.

Cage ztvárnil tesaře, chlapce hraje Noah Jupe (série Tiché místo, Mělas to vědět), jeho matku představuje FKA twigs (Honey Boy, nová Vrána) a nespecifikovanou roli (možná zmiňovanou dívku) Souheila Yacoub (Climax, Duna: Část druhá). Snímek napsal a režíruje Lotfy Nathan (Harka, Motorkářský gang). Natáčet se začne letos v létě.

Titulní foto je ilustrační, Nicolas Cage ve filmu Mandy

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista | Fandíme filmu The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista | Fandíme filmu The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista | Fandíme filmu The Carpenter’s Son: Cage je v novém hororu otcem Krista | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest