Komentáře 38

Hidden | Fandíme filmu
Hidden | 2015-09-09 15:31:21 | 0 0
ono je dobře že se to dalo pod Disney, nedokážu si představit jak film dopadl kdyby se to seškrtalo podle toho Permu... v době kdy ve stejném roce vyjde silná konkurence X-men Apocalypse a BvS
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2015-09-05 23:18:57 | 0 0
Wolf: Predpokladam, ze reagujes na mna, ale navrhoval by som to nechat tak, pretoze sa evidentne nechapeme. Pointa je ze tvoj nazor ti nijak neberiem :)
Wolf | Fandíme filmu
Wolf | 2015-09-05 21:31:51 | 0 0
Nechápeš hate voči nemu, že príbeh bol úplne nudný teda aspoň pre mňa? Áno je to známejší film, preto samozrejme bude viac ohlasov. Keď sa spýtajú na artovku tak ho asi nehodnotia poprípade nemajú až tak s čím porovnávať nie? Nechápem zmyselnosť tvojho príspevku. Nedávno som videl under the skin. Je to artový film so scarlet johanson a film je podpriemerný aj čo sa recenzií týka. Samozrejme, že sa bude skloňovať avatar lebo ho prirovnávajú s Áčkovým filmom a nie s nejakým artovým. A samozrejme, že si ho ľudia s ním spoja keďže bol prezentovaný ako naozaj dobré 3D so zaujímavým designom. Veď zarobil cca 1,5 miliardy a s odstupom času si ľudia povedia, že to nebolo až tak fajn. Spätne si aj ja rozmyslím isté hodnotenia napríklad na Man of Steel. Zprvu som bol nadšený z nového poňatia supermana no neskôr to opadlo a dokázal som ho ohodnotiť objektívnejšie. Takže my vysvetli o čom to tu vlastne píšeš.
Rulk | Fandíme filmu
Rulk | 2015-09-05 17:40:30 | 0 0
Fimi: No já si ten souboj Cap vs Ultron pamatuju trochu jinak. Zdaleka to nebyl vyrovnaný souboj, protože jen co Cap ztratil štít, tak to sním šlo z kopce. Ultron ho dvakrát shodil z toho náklaďáku, ale nezapomeň že ho jednou zachráil Hawkeye a po druhé BW. Cap za zápas nezískal snad ani jednou převahu, Ultron jí získal několikrát. A myslím, že bychm Ultronovi měli přičíst i to z části zničený město po Hulkovi v Africe ( Když SW vyleze z lodi a podívá se na Bannera, tak řekne, že chce dokončit plán- to jest omámit Hulka a napáchat škody. A to jí přikázal Ultron, takže je to z velké části jeho zásluha). Souboj Iron man vs Ultron, tam to to spíš vypadalo, jako kdyby Ultron chtěl Starka od té lodi odlákat než sním bojovat. Ultron nepotřeboval vyhrát jen dostat Starka pryč. Já jsem to pochopil tak, že Ultron ( ve své finálové verzi) dokáže porazit skoro všechny Avengery jednotlivě, ale společně ho prostě porazí. A co se týče osobnosti, tak ani tady nemohl být stejný jako v komiksech, protože měl přece podobnou osobnost Starka, byl na tom založený. Proto někde jednal tak jak jednal a někde vtipně. Ale vaše názory samozdřejmě respektuji, každému se to líbilo nějak jinak.
Spidey3 | Fandíme filmu
Spidey3 | 2015-09-05 15:59:05 | 0 0
Emma: opět jsi mě pobavila. :-) Ano, přesně o to mi jde. Myslím, že Loki byl přeci jen takový, no záporák, ale zároveň ho nejde nemít rád, ale Ultron? U toho mi bylo šumák co se s ním stane, je to stroj. :-)
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-09-05 15:54:47 | 0 0
Fimi: Však jo, já taky respektuju a chápu tvůj názor a je mi jasné, že máš v něčem pravdu. Prostě se jako fanoušek komisků nedokážeš odpoutat od předlohy, taky jsem to tak u některých adaptovaných knih měla a bylo pro mě těžké to vidět jinak (jako ti, co předlohu neznají, nebo neřeší).
Akorát teda ohledně toho, že si nechceš domýšlet děj, se fakt trochu bojím, že se to u dalších komiksových filmů (a nejen od MCU, ale i od DCCU), bude po nás divácích chtít, jelikož takový CW, A3-4, BvS nebo JL, budou tak nadupané dějem a postavami, že by museli mít pět hodin, abychom mohli všechno vidět na vlastní oči.

Spidey3: Tak tady naprosto souhlasím! Ultron byl už od začátku trochu kontroverzní záporák a IMHO by možná udělali líp, kdyby sáhli po nějakém "normálním" (myšleno jako "lidském") záporákovi, který by mohl, podobně jako Hiddleston u Lokiho, využít naplno svůj herecký talent (a jako žena klidně řeknu, že i sexepíl a charisma) a ne operovat jen v dabingu, jako Spader a "lákat" fanynky na kovový ksicht :-D.

LEPRICON: Čekala jsem, kdy se objevíš, abys vpadl do slušně probíhající diskuze s nějakými těmi invektivami a kapku se tak zviditelnil. Vydržel jsi to celý den a půl, gratuluju :-).
LEPRICON | Fandíme filmu
LEPRICON | 2015-09-05 13:32:58 | 0 0
A MarvelEmma už zas jen plácá a plácá... Je s podivem že ME společně s třemi, čtyřmi košťaty tady mluví o menšině a jak vlastně všichni byly s tímto snímkem spokojeni a já tady, včetně této diskuze, ať čtu jak čtu tak vidím, už od počátku co film vyšel, drtivou většinu negativních názorů na AoU. Dál se musím smát té malé holce proto, jaké používá argumenty typu: Ať si říkáš co chceš film je prostě nejlepší! Čteš komiksy? Tvoje chyba! Jenže lidí, kteří čtou komiksy je více, obzvlášť v jůeséj (ale tam maj raději dc, věděj co je dobrý) a těch co mají podobný názor je ještě více. Dál se musím smát tomu jak se ve svém komentáři věnuješ výčtu veškerých chyb filmu a za končíš to tím že film je ale přestak boží, začínám si myslet že i A1 je stejně podřadným dílem jako A2, Thor 2 nebo IM2.
Spidey3 | Fandíme filmu
Spidey3 | 2015-09-05 12:07:47 | 0 0
Emma a Fimi: koukám, že tu máte velkou diskuzi a jako vždy s Emmou souhlasím, ale pravdu má i Fimi. Pro mě byl Ultron špatná volba, hned na začátku. Nic proti němu i kdyby tam byl takový, jak říká Fimi, ale Robot, to není nic pro mě i když chápu, jak říkáte, je to ikonický padouch. Věřím, že IW bude o něco lepší a nebál bych se, že Thanose, nějak moc omezí. Jistě že trochu musí, ale myslím, že nepořádek udělá. :-) Je radost číst vaše názory, jen tak dál. ;-)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2015-09-05 11:25:07 | 0 0
Emma: já ti věřím, máš částečně pravdu...ono nejde se přece úplně vykašlat na předlohu,mně totiž přijde že si tim Ultronem totálně vytřeli prdel a pokud z něj nemohou udělat to co v komiksu, bojím se co udělají s Thanosem protože to je uplně jiná liga....oni si prostě z Ultrona vzali jen to jméno a na předlohu se ale absolutně vykašlali, nemůžu si prostě užít ten film když je to takhle a proto se mi absolutně nelíbí i Iron man 3 kterej je teda fakt špatnej pro mě....člověk se na to těší 3 roky a pak dostane prostě ufnukanýho Ultrona kterej jen kecá a kecá a hrůzu a následky jeho plánu si máš domyslet protože ti je neukážou....to je jedno, mně se to prostě nelíbilo a na tom bych to ukončil, ale tvůj názor beru, pro člověk kterej nezná předlohu a nečeká od toho nic než zábavu je to jistě výbornej film
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-09-05 11:10:38 | 0 0
Fimi: Jo a ještě něco k tomu, že Lokimu jsi to v A1 víc věřil a byl lepší záporák s lepším plánem, tak jasně, že byl lepší, ale víš proč? Protože Tom Hiddleston! Jeho fenomenální pojetí Lokiho v kombinaci s tím, že už ho diváci znali a měli rádi sehrálo hlavní roli a absolutně zakrylo fakt, že byl jen arogantní, rozmazlený spratek, co si chtěl za každou cenu vydupat trůn a pomstít se bráchovi (což je sama o sobě pěkně trapná motivace pro arcilotra) a jeho plán byl tak stupidní a měl tolik logických děr, že se zcela obrátil proti němu. V tomhle srovnání působí ufňukaný Ultron se svým přímočarým jednoduchým plánem jako frajer a génius, ale holt nemá Hiddlestonovo charisma, které diváky oblblo natolik, že si vůbec nevšimli, že se Loki chová trochu jako pablb :-D
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-09-05 10:55:33 | 0 0
Fimi: Hele, ale to je pořád dokola. "V komiksu to bylo tak", a "v komiksu dělal tohle" a v "komisku mohl tamto", OK, chápu v komiksu to byl děsnej borec, kterého nešlo porazit a všem dal kurevksy na prdel, ale pochop, že takový záporák nemá na plátně co dělat, protože by ten film byl o ničem a bavil by asi tak pět minut. Chálu, že pro fanouška komiksů je to těžké pochopit, protože jim se to na papíře líbí, ale je to tak. Skutečně jen málo běžných diváků baví víc jak dvě hodiny koukat na to, jak padají baráky, umírají lidi (to můžeš vidět v Trasformers) a Ultron vyhrává a vyhrává a vyhrává, aby pak... kvůli nějaké stupidní neuvěřitelné kličce prohrál, protože prostě kvůli kontinuitě a budoucnosti MCU zvítězit nemůže (jinak řečeno, byl by z něj druhej Galactus z FF2, kterej požíral celé planety a nakonec padl proto, že jeho poskok udělal velké bum).
MCU je jen jeden z paralelních světů celého Marvelu, to bylo potvrzeno mnohokrát a proto postavy, které jsou v komisku takové, ve filmu mohou být makové a je to vlastně úplně nový charakter v nové "příběhové dimenzi"a takový přesně byl Ultron. Nebyl to ten z komisku, byl to ten z filmu a nijak toho druhého nepopírá, takže je úplně fuk, co všechno v komisku dokázal a co uměl a jak byl nezničitelný, ve filmu to prostě bylo jinak, mělo to jiná, jasně daná pravidla a ta nebyla tím, že šel porazit snadněji, nedal všem na zadek, měl jinou, potrefenou osobnost a jiné plány, nijak porušena.
S tím se prostě musíš jako divák smířit a nečekat, že se to pátou projekcí změní a ty dostaneš postavu, co znáš z komisku. Nedostaneš. Dostaneš nevyrovnanou, zmatenou a rozpolcenou umělou inteligenci, která se rozhodla, že pro dobro planety zničí lidstvo, které se nedokáže vyvinout bez globální katastrofy (zkoušel to na celém světě a zabil u toho hodně lidí, jak bylo ve filmu řečeno-takže toliko k tomu, že se "ani pořádně nedostal do boje" a "nikomu nic neudělal", dostal a udělal, ale ty jsi to neviděl, protože na to prostě nebyla stopáž a na to si zvykni, protože v CW a A3 a A4 to nebude jiné-není prostě v silách filmařů ukázat ti na kameru vše, co se tam bude dít). A aby toho nebylo málo, měla k tomu všemu ještě jako každý narcis (to podědil po Tonym) pocit, že ho Avengers nemůžou nijak ohrozit, proto se vybodla na Veroniku, jejich Quinjet (v jejichž zničení jí navíc chytře bránil Jarvis) i nějaké budování super silné armáry (která sama neuvažovala a sloužila pouze na zdržení Avengers, což fungovalo skvěle) a šla rovnou pro Asteroid, kterým jim opravdu hodně zavařila.
Zkrátka a dobře, samozřejmě je OK, že ti takovýhle film nesedl, ale nebyl špatný jen proto, že ty jsi tam chtěl mít podle komiksu něco jiného a nedostal jsi to. Měl jiné chyby, a měl jich dost, ale to, že se nedržel komiksu zkrátka chyba není, to je styl, který funguje minimálně solidně (prakticky stejně jako jednička, která ani předlohu neměla a měla milion podobných "chyb", jako byla ta vyhozená ženská, jen jí to všichni odpustili, protože "ježíš, kašli na předlohu a logiku a čuč, jsou tam Avengers!")
Ondra | Fandíme filmu
Ondra | 2015-09-05 07:17:21 | 0 0
Nj tak klasicky moralni dilema nemuze preci v zadnem filmu chybet. :D
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2015-09-05 01:08:45 | 0 0
myslíte že toto bude v prodloužené edici? https://www.youtube.com/watch?…
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2015-09-05 01:01:13 | 0 0
Emma: Ultron hlavně pořád jen kecal a kecal, pořádně se ani nedostal do boje, Cap se s nim rovnal jako kdyby to byl člověk (v komiksech by proti němu neměl šanci, dokonce ani Thor), byl uplaknej jako děcko (" Můj Visione, vzali mi skutečně opravdu všechno") no málem jsem se rozbrečel, několika minutová vata o povídání Ultrona a Quicksilvera o nějakém obrázku na který kouká každý den...jistě Ultron chtěl vyhladit celý svět a tim pádem byl nebezpečnější než Loki, jenom Lokimu jsem to věřil, Ultronovi ne, prostě na mě z něj nesálalo to co představoval, v porovnání s ním je Malekith ultimátní nepřítel ten chtěl uvést celý vesmír tedy 9 světů do temnoty, ale taky jsem mu to prostě nežral....přečti si nějaký komiksy kde je Ultron, (Rage of Ultron, Age of Ultron, Annihilation Conquest) tam jde přímo vidět jeho moc jeho síla jeho možnosti a fakt vidíš co by se stalo kdyby byl skutečný zde o tom jen mluví...On zmizel přes net ale nechal Veroniku dál poletovat ve vesmíru? v klidu nechal létat Avengers ve svém Quinjetu? přesně to co vystihují v Jak by měl skončit Avengers 2 tak přesně tohle se mělo stát, měl ukázat více své moci, napojit se na jakoukoliv elektroniku a ne že ukáže svou moc přesunem peněz z konta na konto...V komiksech mu ani Mjolnir neublíží a zde do něj kopne Cap a on se pomálu svalí...potom si vyhlédne Thora, tak jsem si řikal jak konečně bude nějakej souboj a oni z toho udělají největší trapnou frašku humornou....Jasně chtěl vyhladit lidstvo a my si museli domyslet a představit jak moc je to hrozný záporák, ale měl to tam ukázat a ne že nám to má dojít...a ty jeho roboti? vždyt i pěsti Hawkeye a střeli z pistole Widow je rozkladály na padrť, nic nevydržely, šli jak prase na porážku...koukal jsem se na to několikrát protože jsem si řikal že to třeba po páté projekci ocením jinak ale ne, kecací scény s Ultronem jsem přetáčel, a celkově mě byly do očí ty chyby které jsem zmínil, to ani nezminuji naprosto trapnou a zbytečnou romanci mezi Widow a Bannerem, jejich dlouhej rozhovor v koupelně a u trapnej rozhovor u baru místo toho tam prostě mohlo být něco jiného...pro mě prostě jeden z nejhorších filmů MCU...kdyby třeba šlo vidět na Avengers že si uvědomují že jsou v kaši a že Ultron je mocnej např. ty padající auta z mostu mohly fakt spadnout a Steve s Thorem by je nestihli zachránit, nebo ten bořící se dům s rodinou kterou zachránil Iron man, taky by to nestihl, na tomhle by to šlo krásně vidět ale ono ne, Thor jí vyhodí Capovi přímo do náruče pomálu (ve skutečnosti by jí utrhnul ruku)

Ričmont: já nechtěl aby bylo více velkolepé ale abych dostal toho Ultrona kterého znám z komiksů
Peté | Fandíme filmu
Peté | 2015-09-04 23:49:26 | 0 0
Je to smutné, ale s tím městem jsi to nepochopil (asi ani ti tví kamarádi). Ultron je chtěl nechat zřítit z takové výšky, aby se efekt rovnal meteoritu, který vyhladil dinosaury...

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest