Komentáře 4

DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-02-15 20:50:53 | 0 0
Cvok: Nic proti, ale myslím, že se na to nedíváš úplně správně. Podle mě většina Star Wars fanoušků ví, co od téhle značky chce a i když se jim něco nelíbí, tak slovně nikoho nenapadají. Pak jsou tady samozřejmě ti, co to dělají a ti jsou zároveň vždycky nejvíc slyšet. No a vzhledem k tomu, že Star Wars má jednu z největších fanouškovských základen na světě, tak vedle velkýho počtu normálních lidí tady bude i větší procento těchhle blbounů, co jsou nejvíc slyšet. Podle mě tohle vytváří ten tvůj dojem, jsem si ale jist, že velká část Star Wars fanoušků se takhle extrémně nechová a ani nikdy nechovala. Třeba prequely svoje chyby měly, ale že by na ně někdo šíleně nadával a posílal tvůrce někam, s tím jsem se vždycky setkal jen u několika lidí na sociálních sítích, v reálu nikdy.
Cvok | Fandíme filmu
Cvok | 2019-02-15 17:03:14 | 0 0
Tak tohle rád slyším, upřímně Disney by měl přestat poslouchat fandom, protože ať už se to někomu líbí nebo ne tak ten SW je snad jeden z nejprohnilejších který neví, co chce a na všechno jen už několik let nadává. Prequel trilogie? Na tu všichni nadávali a vulgárně napadali Lucase na ulici po první epizodě, stejně tak mu posílaly výhružný emaily. Teď zase někteří volají po jeho návratu, nadávalo se i Clone Wars, který fanoušci přijali až někdy v třetí sezoně jen aby zase v poslední začali nadávat a teď zase oslavují návrat CW . VII byla moc stejná, VIII zase moc jiná. A takhle je to furt dokolečka skoro u všeho. Jako dlouholetému fanouškovi SW je mi z toho popravdě občas na zvracení co čtu na forech.
VIII měla svoje chyby ale osobně je považuji za opravdu skvělý Hvězdný války, který osobně řadím do TOP 3. Jako třeba linka Rose a Finn mohla být zpracovaná mnohem lépe a určitě kratší. Za co hlavně ale Myšákovy tleskám tak je jeho slib, že filmy nebudou už jen pomrkávat na další média ale bude je brát plnohodnotně. Což začalo kapitánkou Holdo v VIII a naplno se to projevilo u Sola kde se nebáli ukázat Maula. Na trilogii od Johnsonase opravdu těším, zato o IX zpod taktovkou J.J. mám značný obavy, chápu proč VII byla taková jaká byla a užil jsem si jí, měl těžkou pozici načít novou trilogii po tolika letech a obzvlášť Prequlech ale tady už prostě hraní na jistotu a nostalgii stačit nebude.

Solo byl upřímně odsouzený k neúspěchu od začátku, osobně nevím co na tom všechny překvapuje a hlavně samotný Disney. Sami ho pohřbili, ten termín tak krátce po VIII nebyl nejlepší a ještě k tomu po Avengers a Deadpoolovi, kdy oba filmy se ještě promítali a měli stále dost návštěvníků, stejně tak propagace patřila k těm nejslabším až skoro k žádný, oproti i RO. Což taky sehrálo prostě svou roli.
KasparekCZ | Fandíme filmu
KasparekCZ | 2019-02-15 14:30:16 | 0 0
Takže další série, která se snaží myslet na několik let dopředu - ale co, když jednička neuspěje? Co poté zbyde z té jeho trilogie? Ten film asi uspěje, ale asi si všichni vzpomínáme na loňského Sola...
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2019-02-15 13:11:39 | 0 0
Já bych rád zmínil dvě věci.
1) To že se režie 9. ujal Jar Jar Abrams, není nic uklidňujícího
2) To že si někdo hodí přes fotku černobílý, trochu rozmazaný filtr ještě nedělá z jeho fotek fotky archivní s nějakou přidanou hodnotou.

Celkově se mi nelíbí co se kolem Star Wars děje, ale co... důležitý je, že se to stalo údajně stravitelné pro masu lidí. S čímž na základě Nové naděje nemůžu souhlasit, protože Nová naděje se dá jako jediný film kategorizovat jako Fairy Tale a rád zamávám financemi, inflačně jde o druhý nejúspěšnější film v historii.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest